Tryck på strömbrytaren

  Tryck på strömbrytaren

  Återskapa dina favoriteffekter

  Philips Hue Tap är den första trådlösa brytaren som styr dina Philips Hue-ljus och som drivs av beröring. Anslut den till Philips Hue-bryggan och styr 4 olika Philips Hue-ljusscener utan att använda din smarta enhet.

 • Återskapa dina favoriteffekter

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Återskapa dina favoriteffekter

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Återskapa dina favoriteffekter

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Återskapa dina favoriteffekter

drivs av din beröring

 • 4 knappar för att aktivera 4 olika scener

  Du kan ställa in dina 4 bästa Philips Hue-ljusinställningar i Philips Hue Tap-strömbrytaren. Välj en scen som du har skapat själv, en som Philips har skapat åt dig eller programmera en knapp för att släcka alla lampor. Du kan enkelt göra en önskad konfiguration via Philips Hue-appen. Det är upp till dig.

 • Placera var som helst där du behöver en strömbrytare

  Philips Hue Tap kan placeras och användas var som helst i hemmet – från att monteras på väggen vid dörren till att sitta bredvid från favoritfåtöljen eller till och med på sängbordet. Philips Hue Tap-strömbrytaren är ett sätt att göra funktionellt, vardagligt ansluten belysning ännu mer praktisk. Eftersom den är trådlös kan du placera den var du vill med skruvar eller tejp på strömbrytarens bakplatta.

 • Trådlös strömbrytare och fjärrkontroll i ett

  Med Philips Hue Tap har du alltid dina favoritscener inom räckhåll. Den kan vridas ut från bakplattan så att du även kan använda Philips Hue Tap som en fjärrkontroll för din bekvämlighet.

 • Kinetisk energi – inga batterier krävs

  Philips Hue Tap använder kinetisk energi och drivs av din beröring. Så inga batterier behövs. Det innebär att Philips Hue Tap har en enastående energiförbrukning på noll watt, vilket gör den smartare, mer miljövänlig, utan batteriavfall och utan krångel.

 • Anslut upp till 50 Philips Hue-lampor

  Du kan ansluta upp till 50 lampor och 10 tillbehör till en och samma Hue-brygga (medföljer ej). Utgå från något av de tillgängliga startkiten eller en separat brygga och lägg sedan till dina Hue-produkter. Nu kan du enkelt styra belysningen genom att dra lätt med fingret i den intuitiva Hue-appen. Philips Hue använder ZigBee, en effektiv och tillförlitlig teknologi, för att styra ljuset. Systemet uppdateras och förbättras hela tiden och både mjukvara och firmware uppdateras trådlöst direkt till de anslutna produkterna

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av