Dimmerströmbrytare

  Dimmerströmbrytare

  Snabbaste sättet att dimma dina Hue-ljus

  Philips Hue-dimmern är en batteridriven dimmer för Philips Hue-systemet. Anslut den till Philips Hue-bryggan, konfigurera via appen och styr dina Philips Hue-favoritljuseffekter utan att använda din smarta enhet.

 • Snabbaste sättet att dimma dina Hue-ljus

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Snabbaste sättet att dimma dina Hue-ljus

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Snabbaste sättet att dimma dina Hue-ljus

Från var du än befinner dig

 • Dimma Philips Hue-ljusen

  Anslut Philips Hue-dimmerströmbrytaren till Philips Hue-bryggan, konfigurera den via appen och styr din Philips Hue-ljusscen utan att använda din smarta enhet. Du kan tända/släcka eller mjukt dimra din ljusscen till rätt ljusstyrka.

 • Placera var som helst där du behöver en strömbrytare

  Den batteridrivna Hue-dimmern kan användas som en vanlig väggströmbrytare. Du kan placera den var du vill med skruvar eller tejp på bakplattan. Installationen går snabbt och enkelt, utan kablar och inget trassel.

 • Trådlös strömbrytare och fjärrkontroll i ett

  Strömbrytaren är magnetisk och kan tas bort från den bakre plattan. Här kan du även använda Philips Hue-dimmern som en fjärrkontroll till din belysning med en räckvidd inomhus på upp till 12 meter.

 • Batteridriven för enkel placering i hemmet

  Philips Hue-dimmern är batteridriven så den sätts upp enkelt och snabbt.

 • Anslut upp till 50 Philips Hue-lampor

  Du kan ansluta upp till 50 lampor och 10 tillbehör till en och samma Hue-brygga (medföljer ej). Utgå från något av de tillgängliga startkiten eller en separat brygga och lägg sedan till dina Hue-produkter. Nu kan du enkelt styra belysningen genom att dra lätt med fingret i den intuitiva Hue-appen. Philips Hue använder ZigBee, en effektiv och tillförlitlig teknologi, för att styra ljuset. Systemet uppdateras och förbättras hela tiden och både mjukvara och firmware uppdateras trådlöst direkt till de anslutna produkterna

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av