Brygga

  Brygga

  Oändliga möjligheter

  Börja med Philips Hue-bryggan och skapa ditt alldeles egna Philips Hue-system, precis så som du vill ha det.

 • Oändliga möjligheter

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Oändliga möjligheter

 • Låt fantasin flöda och bygg ditt Philips Hue-system

  Philips Hue-bryggan är allt du behöver för att konfigurera ditt personliga Philips Hue-system. Det här är faktiskt hjärnan i den verksamhet som gör det möjligt för dig att styra alla dina produkter via Philips Hue-appen. När du har installerat Philips Hue-bryggan och laddat ned Philips Hue-app på din smarta enhet kan du låta fantasin flöda och bygga ditt eget system!

 • Hue ger bättre stämning hemma med en kombination av Philips Hue-lampor

  Välj de Philips Hue-lampor du gillar och anslut dem till Philips Hue-bryggan. Philips Hue-bryggan är tillräckligt kraftfull för att hantera upp till 50 lampor, så Hue ger bättre stämning i hela huset!

 • Styr din belysning som du vill

  I Philips Hue-systemet kan du även ansluta upp till 10 tillbehör som utökar den ihopkopplade ljusupplevelsen ännu mer.

 • Anslut upp till 50 Philips Hue-lampor

  Du kan ansluta upp till 50 lampor och 10 kontroller till Philips Hue-bryggan. Sedan kan du styra din belysning genom att bara dra lätt med fingret med den intuitiva Philips Hue-appen. Philips Hue baseras på ZigBee, en säker och tillförlitlig teknik med låg strömförbrukning för kontroll av belysningen. Nya funktioner och förbättringar läggs hela tiden till i systemet. Uppdateringar av både programvaran och den fasta programvaran görs trådlöst och smidigt direkt till Philips Hue-produkterna.

 • Upptäck Apple HomeKit-funktionerna för Philips Hue

  Philips Hue-bryggan är kompatibel med Apple HomeKit-teknik. Be Siri att slå på eller dimma lamporna eller hämta förinställningar utan att trycka på en enda knapp. Via tredjepartsappar kan du till och med koppla lamporna till andra Apple HomeKit-aktiverade enheter.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av