Välj en lampa
Kronljus
4 W (25 W), B22 varmvit kronlampa, ej dimbar
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696525753/8718696525753_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Kronlampa

  Låt ditt hem gnistra lite extra

  Philips klara LED-kronlampor/-klotlampor sprider ett vackert, gnistrande ljus och har ovanligt lång livslängd. Lamporna är vackra både tända och släckta och passar perfekt till ljuskronor med socklar. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Kronlampa

4 W (25 W), B22, Varmvit, Ej dimbar 8718696525753 Hitta liknande produkter

Låt ditt hem gnistra lite extra

Gnistrande ljus för en varm och inbjudande atmosfär

 • Läs mer om ljus

  Färgtemperatur: Ljus kan ha olika färgtemperaturer, vilka mäts i kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgens utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har ett CRI på mer än 80, vilket skapar äkta och naturliga färger. http://www.philips.co.uk/c-m-li/advice-on-lighting-ideas.html

 • Varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa

  Lampa med en färgtemperatur på 2 700 K som ger en varm och rogivande atmosfär – perfekt för belysningen i hemmet.

 • Särskild optisk design som ger glittrande ljuseffekt

  Med sin klara, eleganta design och innovativa LED-teknologi ger den här dekorativa lampan ett varmt, gnistrande ljus som skapar en mysig stämning hemma.

 • Lampor med lång livslängd – upp till 15 år

  Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Perfekt för dekorativa armaturer

  Philips LED-kronlampa ger modern belysning och passar i dekorativa armaturer som ljuskronor, takfläktar, sminklampor och marklampor.

 • Ingen UV eller IR

  Eftersom lampan inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme. Den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen med dessa faktorer är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av lampan.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av