Välj en lampa
Klot
3,5 W (25 W) kallvit klotlampa med E14-sockel, ej dimbar
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696543504/8718696543504_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Klot

  Klart LED-ljus med utmärkt ljuskvalitet

  Philips LED-glödlampor sprider ett kallvitt ljus, har en ovanligt lång livslängd och är energibesparande. Med sin rena och eleganta design är den här lampan det perfekta alternativet när du vill byta ut dina matta standardlampor. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Klot

3, 5 W (25 W), E14, Kallvit, Ej dimbar 8718696543504 Hitta liknande produkter

Klart LED-ljus med utmärkt ljuskvalitet

Skapa en sval, uppiggande stämning

 • Läs mer om ljus

  Färgtemperatur: Ljus kan ha olika färgtemperaturer, vilka mäts i kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgens utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har ett CRI på mer än 80, vilket skapar äkta och naturliga färger. http://www.philips.co.uk/c-m-li/advice-on-lighting-ideas.html

 • Kallvitt ljus

  Lampa med en färgtemperatur på 3 000 K som ger kallt, uppiggande ljus och en inbjudande atmosfär – perfekt när du bjuder hem vänner eller kopplar av med en god bok.

 • En enkel LED för daglig användning

  Philips LED för daglig användning är den perfekta lampan för grundläggande belysningsbehov. Den ger vackert ljus och tillförlitliga prestanda – till ett överkomligt pris.

 • Liknar halogenklotlampan i storlek och form

  Modern LED-klotlampa med vacker design och välbekanta mått – det perfekta hållbara alternativet till den traditionella halogenklotlampan.

 • Lampan lyser direkt när den tänds

  Nu behöver du inte vänta längre: Philips LED-lampan lyser upp rummet med full styrka direkt när den tänds – det är bara att trycka på strömbrytaren. Ingen fördröjd start eller väntetid.

 • Lampor med lång livslängd – upp till 15 år

  Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Ingen UV eller IR

  Eftersom lampan inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme. Den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen med dessa faktorer är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av lampan.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av