White ambiance

  White ambiance

  Ljus för alla tillfällen

  Lägg till en Philips Hue White ambiance-lampa i ditt Philips Hue-system och njut av naturligt vitt ljus som hjälper dig att vakna, få energi, koncentrera dig och slappna av. Anslut den till Philips Hue-bryggan och styr den som du vill. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue White ambiance

Enkel lampa, E27, 9, 5 W 8718696548738 Hitta liknande produkter

Ljus för alla tillfällen

Från soluppgång till solnedgång

 • Klart dagsljus, varmvitt till svalt

  Ställ in rätt stämning för alla ögonblick med en serie vackra, naturliga vita ljus. Använd appen för att ställa in valfri nyans av vitt ljus, från kalla energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ta kontrollen och ange stämningen. Inte för ljust. Inte för mörkt. Precis som du vill ha det.

 • Hämta ny energi, koncentrera dig, läs och slappna av med ljus

  Ljus påverkar hur vi mår och beter oss, hur alerta vi är och hur våra rutiner ser ut. Använd appen för att anpassa ljuset till situationen och skapa den perfekta miljön för återhämtning, koncentration, läsning eller avslappning. Upplev skillnaden. Må bättre..

 • Vakna mjukt till din personliga soluppgång

  Förbättra din sovrutin och ge dig själv en bra start på dagen. Philips Hue gör det lättare att komma igång på morgonen med en gradvis ökande ljusstyrka som ger en känsla av att vakna naturligt med solljus, snarare än att bli bryskt väckt av en alarmsignal.

 • Anslut upp till 50 Philips Hue-lampor

  Du kan ansluta upp till 50 lampor och 7 dimrar till Philips Hue-bryggan (medföljer). Utgå bara från något av de tillgängliga startpaketen och lägg sedan till Philips Hue-produkter. Nu kan du enkelt styra din belysning med den intuitiva Philips Hue-appen för smarta iOS- och Android-enheter. Philips Hue bygger på ZigBee, en säker, tillförlitlig och energieffektiv teknologi för ljusstyrning. Nya funktioner och förbättringar läggs kontinuerligt till i systemet. Uppdateringar av både programvaran och den fasta programvaran görs trådlöst och smidigt direkt till Philips Hue-produkten.

 • Gör dig redo för en spännande dag!

  Hoppa över morgonkaffet och gör dig redo för dagen med klart kallvitt dagsljus som stärker både kropp och själ. Perfekt för ögonblicken när du behöver en kickstart eller när kroppen går på sparlåga.

 • Njut av perfekt läsning

  Låt dig uppslukas av dina favoritböcker i timme efter timme. Philips Hue ger dig perfekt vitt läsljus.

 • Varva ner med varmvitt ljus

  Slå dig ner och koppla av med mjukt vitt ljus i slutet av dagen. Avslappnande vitt ljus hjälper dig att varva ned kvällstid och gör att du sover bättre på natten.

 • Behåll skärpan

  Behåll skärpan med hjälp av ett finjusterat klart vitt ljus. Det bästa sättet att få saker gjorda snabbt och effektivt, oavsett om du pluggar inför en tenta, arbetar hemifrån eller väljer kläder inför en viktig kväll.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av