Välj en lampa
Klot
2 W (25 W), E27 varmvit klotlampa, ej dimbar
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696573938/8718696573938_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Klot

  Gjord för att synas

  Klassiska former som du känner till och älskar. De förbrukar ungefär 80 % mindre energi än traditionella glödlampor tack vare den senaste energisparande LED-teknologin och håller tio gånger längre. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 65,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

NYTT

LED Klot

2 W (25 W), E27, Varmvit, Ej dimbar 8718696573938 Hitta liknande produkter

Gjord för att synas

Lika snygg tänd som släckt

 • Läs mer om ljus

  Färgtemperatur: Ljus kan ha olika färgtemperaturer, vilka mäts i kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgens utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har ett CRI på mer än 80, vilket skapar äkta och naturliga färger. http://www.philips.co.uk/c-m-li/advice-on-lighting-ideas.html

 • Varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa

  Lampa med en färgtemperatur på 2 700 K som ger en varm och rogivande atmosfär – perfekt för belysningen i hemmet.

 • Vintagestil, modern LED-teknologi

  LED Classic-lampor baseras på vanlig energibesparande LED-teknik. Äntligen finns det en lampa med toppmodern teknik i retrodesign.

 • Liknar klotlampan i storlek och form

  Modern LED-klotlampa med vacker design och välbekanta mått – det perfekta hållbara alternativet till den traditionella klotlampan.

 • Lampor med lång livslängd – upp till 15 år

  Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Perfekt för dekorativa armaturer

  Philips LED-klotlampa ger modern belysning och passar i dekorativa armaturer som ljuskronor, takfläktar, sminklampor och marklampor.

 • Ingen UV eller IR

  Eftersom lampan inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme. Den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen med dessa faktorer är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av lampan.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av