Välj en lampa
Standardlampa
5 W (40 W) E27 LED-lampa med svalt dagsljus, ej dimbar
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696577356/8718696577356_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Standardlampa

  Klart LED-ljus med utmärkt ljuskvalitet

  Philips LED-glödlampor sprider ett kallvitt ljus, har en ovanligt lång livslängd och är energibesparande. Med sin rena och eleganta design är den här lampan det perfekta alternativet när du vill byta ut dina matta standardlampor. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Standardlampa

5 W (40 W), E27, Svalt dagsljus, Ej dimbar 8718696577356 Hitta liknande produkter

Klart LED-ljus med utmärkt ljuskvalitet

Skapa en sval, uppiggande stämning

 • Perfekt passform och högkvalitativ finish

  Klassisk form som passar perfekt i dina befintliga armaturer. Vi har behållit den klassiska glödlampans välbekanta form och utseende.

 • Hög färgåtergivning (CRI > 80) för levande färger

  Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva hur en ljuskälla påverkar färgers utseende. Naturligt utomhusljus har ett färgåtergivningsindex på 100 och används som en standard för att bedöma andra ljuskällor. Alla Philips LED-lampor har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt.

 • Lampan lyser direkt när den tänds

  Inga väntetider: Philips LED-lampor lyser genast med full styrka.

 • Sparar upp till 80 % energi

  Spara upp till 80 % energi jämfört med din vanliga lampa. Den betalar sig själv och sparar pengar åt dig, år efter år. Sänk din energiräkning och börja spara nu.

 • Svalt uppiggande ljus (6 000 K)

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av