-

Rörelsesensor

  -

  Rörelsesensor

  Tänd ljuset

  Lägg till en rörelsesensor i ditt Philips Hue-system för ökad bekvämlighet, sinnesro och energibesparing. Batteridriven och helt trådlös, så att du kan placera den vart du vill i hemmet. Enkel att konfigurera via Philips-appen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tänd ljuset

Reagerar på dina rörelser

 • Hue-lamporna aktiveras när de känner av rörelser

  Anslut rörelsesensorn till din Philips Hue-brygga via appen, så tänds lamporna automatiskt när du kommer in i rummet. Perfekt för badrummet, hallen, källaren eller garaget. Använd för att välja vilken ljusscen eller ljussättning som ska aktiveras när rörelse upptäcks. När sensorn inte känner av någon rörelse släcks ljuset automatiskt.

 • Automatisk nattlampa med mjukt ljus

  Det går att ange olika ljussättningar för dag och natt. Under dagen kan sensorn aktivera klart, vitt ljus som hjälper dig att se bättre. På natten kan den aktivera en skonsam nattlampa som synliggör utan att störa, vilket kan vara bra om du eller ditt barn behöver stiga upp på natten.

 • Anslut upp till 50 Philips Hue-lampor

  Du kan ansluta upp till 50 lampor och flera tillbehör till Philips hue-bryggan (medföljer ej). Börja enkelt med något av de tillgängliga startpaketen eller en enskild brygga och börja lägga till Philips hue-produkter. Sedan kan du styra din belysning genom att bara dra lätt med fingret med Philips hue-appen för iOS- och Android. Philips hue baseras på ZigBee, en tillförlitlig teknik med låg strömförbrukning för kontroll av belysningen. Nya funktioner och förbättringar läggs kontinuerligt till systemet. Uppdateringar av både programvaran och den fasta programvaran görs trådlöst och smidigt direkt till Philips hue-produkten.

 • Tänder bara ljuset när det behövs

  Tack vare den inbyggda ljussensor tänds belysningen endast när det behövs. Du kan enkelt ändra ljuskänsligheten i Philips hue-appen, så att sensorn endast aktiveras när du behöver extra ljus. Rörelsesensorn hjälper dig också att spara energi genom att automatiskt att släcka lampor i områden där belysning inte behövs. När sensorn inte känner av någon rörelse dämpas ljusen och släcks sedan av automatiskt efter en angiven tidslängd.

 • Inga sladdar, så att du kan placera den var som helst i hemmet

  Rörelsesensorn är batteridriven, helt trådlös och enkel att installera överallt i hemmet - det tar bara några minuter att komma igång. Placera den bara på en hylla eller ett bord, eller montera den i taket eller på väggen med den medföljande skruven. Du kan till och med fästa den på en metallyta med hjälp av den inbyggda magneten. Justera detektionsvinkeln genom att vrida sensorn åt önskat håll.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av