Belysning
Välj en lampa
Standardlampa
9,5 W (60 W) varmvit frostad lampa med B22-sockel

LED Standardlampa

9, 5 W (60 W), B22, Varmvit, Frostad 8718696598412 Hitta liknande produkter
 • En lampa med två ljusa färger

  LED

  Standardlampa

  8718696598412 Hitta liknande produkter

  När du börjar göra något annat kan du helt enkelt ändra ljuset till en färg som passar. Med Philips SceneSwitch LED-lampa, kan du lätt ändra inställningen från ett varmt och vitt ljus för en inbjudande atmosfär, till ett svalt och energigivande ljus. Se alla förmåner

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En lampa med två ljusa färger

Kan användas med din befintliga strömbrytare

 • Hög färgåtergivning (CRI > 80) för levande färger

  Hög färgåtergivning (CRI > 80) för levande färger

  Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva hur en ljuskälla påverkar färgers utseende. Naturligt utomhusljus har ett färgåtergivningsindex på 100 och används som en standard för att bedöma andra ljuskällor. Alla Philips LED-lampor har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt.

 • Sparar upp till 80 % energi

  Sparar upp till 80 % energi

  Spara upp till 80 % energi jämfört med din vanliga lampa. Den betalar sig själv och sparar pengar åt dig, år efter år. Sänk din energiräkning och börja spara nu.

 • Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs

  Med SceneSwitch får du flera olika ljusscener för olika smaker och behov. Intelligensen sitter i själva lampan, och det krävs ingen dimmer eller krånglig installation. Ersätt din gamla lampa med en SceneSwitch, och använd den befintliga strömbrytaren för att växla mellan ljusscenerna. Det är högsta möjliga komfort till minsta möjliga ansträgning. Nu kan du anpassa stämningen efter aktivitet och humör, hur enkelt som helst.

 • Återställ lampan till fabriktsinställningar.

  Om flera lampor är i bruk och inte synkroniseras kan du använda strömbrytaren (tänd och släck den inom 1 sekund) för att återställa lampan till fabriksinställningar.

 • Använd din vanliga strömbrytare för att ändra ljusfärgen

  Använd strömbrytaren för att justera atmosfären från dagsljus till ett varmt mysigt ljus som hjälper dig att slappna av och njuta av ögonblicket. Nu kan du enkelt anpassa rummet efter aktivitet eller ditt humör.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av