LED

Standardlampa

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598412/8718696598412_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Standardlampa

  Ändra ljusinställning utan att byta lampor

  Ibland vill du anpassa atmosfären efter aktiviteten. Med en Philips SceneSwitch LED-lampa kan du enkelt ändra ljusinställningen med hjälp av din befintliga strömbrytare. Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Standardlampa

9, 5 W (60 W), B22, Varmvit 8718696598412 Hitta liknande produkter

Ändra ljusinställning utan att byta lampor

Kan användas med din befintliga strömbrytare

 • Hög färgåtergivning (CRI > 80) för levande färger

  Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva hur en ljuskälla påverkar färgers utseende. Naturligt utomhusljus har ett färgåtergivningsindex på 100 och används som en standard för att bedöma andra ljuskällor. Alla Philips LED-lampor har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt.

 • Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs

  Med SceneSwitch får du flera olika ljusscener för olika smaker och behov. Intelligensen sitter i själva lampan, och det krävs ingen dimmer eller krånglig installation. Ersätt din gamla lampa med en SceneSwitch, och använd den befintliga strömbrytaren för att växla mellan ljusscenerna. Det är högsta möjliga komfort till minsta möjliga ansträgning. Nu kan du anpassa stämningen efter aktivitet och humör, hur enkelt som helst.

 • Återställ lampan till fabriktsinställningar.

  Om flera lampor är i bruk och inte synkroniseras kan du använda strömbrytaren (tänd och släck den inom 1 sekund) för att återställa lampan till fabriksinställningar.

 • Sparar upp till 80 % energi

  Spara upp till 80 % energi jämfört med din vanliga lampa. Den betalar sig själv och sparar pengar åt dig, år efter år. Sänk din energiräkning och börja spara nu.

 • Använd din vanliga strömbrytare för att ändra ljusfärgen

  Använd strömbrytaren för att justera atmosfären från dagsljus till ett varmt mysigt ljus som hjälper dig att slappna av och njuta av ögonblicket. Nu kan du enkelt anpassa rummet efter aktivitet eller ditt humör.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av