Unmapped

LivingWhites

Lågenergilampa - spiral

  LivingWhites

  Lågenergilampa - spiral

  Skapa rätt ljus för stunden

  Integrera den belysning du redan har hemma med LivingAmbiance. Du behöver bara byta ut lampan så blir din armatur dimbar med fjärrkontrollen till LivingAmbiance/LivingWhites. Dessutom sparar du både energi och pengar med de här lamporna från Philips. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LivingWhites Lågenergilampa - spiral

15 W (69 W), Normal sockel, Varmvit 872790092622400 Hitta liknande produkter

Skapa rätt ljus för stunden

 • Dimring utan väggdimmer

  Dimring utan väggdimmer

  Du kan dimra LivingWhites-lampan med antingen en LivingWhites- eller en LivingAmbiance-fjärrkontroll. Alla Philips-fjärrkontroller med en SmartLink-etikett kan användas för att dimra lampan.

 • Justera varje lampa individuellt, eller i valfri kombination

  Justera varje lampa individuellt, eller i valfri kombination

  Du kan ändra färg, dimra eller justera intensiteten för armaturer med färgat ljus och dimra armaturer med vitt ljus när de är anslutna till Philips LivingAmbiance-armaturer.

 • Kontrollera den här och andra SmartLink-produkter med samma fjärrkontroll

  Kontrollera den här och andra SmartLink-produkter med samma fjärrkontroll

  Alla LivingAmbiance-produkter fungerar tillsammans via en enda intuitiv fjärrkontroll, som du kan använda för att dimra eller ändra ljusets färg – individuellt eller tillsammans – i vilken kombination du vill. Du kan ta reda på vilka produkter som fungerar tillsammans genom att titta på förpackningen eller själva produkten. Om det finns en SmartLink-logotyp innebär det att produkten fungerar tillsammans med övriga SmartLink-produkter.

 • Dimning skapar en mysig atmosfär

  Flera lampor i ett rum gör att rummet känns mer levande eftersom ljuset kan betona olika hörn och väggar. Genom att dimra lamporna kan du skapa olika atmosfärer, från mysigt till levande.

 • 8 års livslängd

  Lågenergilampor har längre livslängd än vanliga lampor. Med 8 års livslängd motsvarar 1 lågenergilampa 8 vanliga lampor. De sparar alltså pengar och räcker längre, år efter år. Livslängden baseras på en genomsnittlig användning på 2,7 timmar per dag eller 1 000 timmar per år. Medelvärdet påverkas av användningen under olika årstider (mörk vinter eller ljus sommar), väderförhållanden (solig eller mörk, regnig dag) och på vilket rum som lampan används i (kort användning i badrummet eller lång användning i vardagsrummet).

 • Anslut valfri lampa med vitt ljus till en LivingAmbiance-fjärrkontroll

  Om du ansluter ett fjärrstyrt LivingWhites-uttag mellan armaturen och vägguttaget fungerar armaturen tillsammans med övriga LivingAmbiance-produkter. På så sätt kan du kontrollera en armatur du redan har hemma med en LivingAmbiance-fjärrkontroll, och ansluta den till andra LivingAmbiance-produkter. Du kan nu göra armaturen till en del av effekten! Obs! Den armatur du ansluter till LivingWhites-uttaget ska aldrig ha en beröringsdimmer.

Visa alla specifikationer
 • Det är mycket osannolikt att det påverkar hälsan om lampan går sönder. Om den går sönder ska du ventilera rummet i 30 minuter och avlägsna delarna, helst med handskar. Placera dem i en försluten platspåse och för den till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. Använd inte en dammsugare.
 • * Kompakta lysrör måste behandlas som specialavfall. De måste föras till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. European Lighting Industry har skapat en infrastruktur som kan återvinna kvicksilver, andra metaller, glas m.m.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av