Luftrenare

  Luftrenare

  Alltid hälsosammare luft

  AeraSense är en nyskapande teknik har samma noggrannhet och prestanda som en professionell sensor. Tekniken känner av skadliga partiklar under PM2,5, ser till att renaren justeras för att ge renare luft och ger feedback i realtid. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. Rekommendationen gäller driftläge ”sleep mode” och passar ett bostadsrum med en volym upp till 28,5 m³. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 3 999,00 kr
 • Alltid hälsosammare luft

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Alltid hälsosammare luft

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Luftrenare

Rumsstorleken 25–79 m2, Numerisk feedback på luftkvaliteten AC2887/10 Hitta liknande produkter

Alltid hälsosammare luft

AeraSense, gör det osynliga synligt

 • Låg ljudnivå i viloläge (20,5 dbA) – mjukt som en viskning

  Låg ljudnivå i viloläge (20,5 dbA) – mjukt som en viskning

  I tyst läge minskar renaren fläkthastigheten och ljudnivån för en god natts sömn. Lamporna på luftrenaren kan också tonas ned och/eller stängas av enligt dina önskemål.

 • Numerisk PM2,5-feedback i realtid inomhus

  Numerisk PM2,5-feedback i realtid inomhus

  Den numeriska PM2,5-indikatorn och 4-stegsfärgringen ger feedback i realtid om luftkvaliteten inomhus.

 • Smart ljuskontroll: ändra ljuset så att det passar dina önskemål

  Smart ljuskontroll: ändra ljuset så att det passar dina önskemål

  Både AQI och lampan på användargränssnittet kan dimras och/eller stängas av för att undvika ljusstörningar för användarna.

 • Tre automatiska lägen: Allmän, allergener och bakterier och virus

  Tre automatiska lägen: Allmän, allergener och bakterier och virus

  Philips luftrenare har tre automatiska reningsinställningar: ett allmänt läge, ett extra känsligt allergenläge, och ett extra kraftfullt läge för bakterier och virus. Du kan välja önskat läge för att anpassa och optimera din rening.

 • Övervakar, reagerar och renar luften automatiskt

  AeraSense är en sensor som noggrant identifierar små partiklar under PM2,5 (inklusive de vanligaste luftburna allergenerna inomhus). Den behandlar sedan informationen för att kontrollera att renarens inställningar är på den bästa nivån för aktuella luftförhållanden och för att kontinuerligt ge dig trygghet. Sedan får du feedback i realtid på luftkvaliteten inomhus via PM2,5-nivån.

 • VitaShield renar naturligt UPF ner till 0,02 mikron i storlek

  VitaShield IPS med aerodynamisk design och NanoProtect-filter har en ökad luftreningshastighet på upp till 344 m3/h* (enligt Kina GB/T 18801-2015). Det kan effektivt avlägsna mycket fina partiklar så små som 20 nm och minskar effektivt skadliga gaser som formaldehyd, TVOC och lukt. Tar bort upp till 99,9 % bakterier och virus*.

 • Aerodynamisk arkitektur ökar effektivt luftflöde

  Aerodynamisk arkitektur ökar effektivt luftflöde

 • AHAM- (USA), Ecarf- (EU) och Airmid-certifierad (USA)

  Ecarf- (EU) och Airmid-certifierad (USA)

 • Hälsosamt luftlås och meddelande om filterbyte

  Med avancerad AeraSense-teknik kan filtrets livslängd beräknas noggrant baserat på föroreningsnivån inomhus, luftflödet och drifttiden. Varningen för skydd av hälsosam luft talar omedelbart om för dig när det är dags att byta filtret. Om filtret inte byts ut snarast slutar apparaten att fungera i syfte att undvika ineffektiv rening. Så länge apparaten är i drift vet du att luften är hälsosam.

Visa alla specifikationer
 • Partikel CADR: testad av tredje part i enlighet med GB/T 18801-2008
 • 20 nanometer: testat av IUTA. Enligt rapporten om mikrobiologisk riskbedömning från 2008 som sammanställdes av Världshälsoorganisationen (WHO) är fågelinfluensan, mänskliga influensavirus, legionella, hepatitviruset och coronaviruset större än 20 nanometer (0,00002 mm).
 • Avlägsnar 99,97 % partiklar: testat 2015 av tredjeparts laboratorium
 • Prestanda för borttagning av bakterier och virus har testats av tredjeparts laboratorium. Se post 1 för testuppgifter angående prestanda för borttagning av bakterier och post 2 för testuppgifter angående borttagning av virus.
 • Prestanda för borttagning av bakterier och virus har testats av tredjeparts laboratorium. Se post 1 för testuppgifter angående prestanda för borttagning av bakterier och post 2 för testuppgifter angående borttagning av virus.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av