3000 series

  Luftrenare

  Varje andetag räknas

  Astma och allergier har blivit allt vanligare, upp till var femte svensk lider av pollenallergi. Många tror att de är skyddade mot dålig luft i hemmet, men tvärtemot är inomhusluften ofta betydligt mer förorenad än utomhusluften. Dålig inomhusluft påverkar oss alla, men för känsliga grupper som personer med astma eller allergier, gravida, småbarn, personer med kroniska lungsjukdomar och äldre är konsekvenserna betydligt större. Philips luftrenare tar bort upp till 99,97 % av de vanligaste luftburna allergener och 99,9 % av luftburna bakterier och vissa virus. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 5 399,00 kr
 • Varje andetag räknas

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

3000 series Luftrenare

Rumsstorlek: upp till 95 m², Tar bort 99, 9 % luftburna allergener, Ger direkt återkoppling på luftkvalitén, Testad och certifierad av ECARF AC3256/10 Hitta liknande produkter

Varje andetag räknas

renare inomhusluft för bättre hälsa

 • Överlägsen luftrening för rum upp till 95 kvm2

  Överlägsen luftrening för rum upp till 95 kvm2

  Philips innovativa VitaShield IPS-teknologi tar bort även ultrafina partiklar – så små som 0,02 µm* (mer än 100 gånger mindre än PM2,5). Luftrenaren har ett extra tjockt NanoProtect S3-filter som renar upp till 367 m³/tim, i rum upp till 95 m². Luftrenaren tar bort allergener, skadliga inomhusgaser som avges från kemikalier i möbler eller rengöringsmedel, samt vissa virus – t.ex. H1N1. Till skillnad från vissa andra luftrenare avger inte Philips Luftrenare i serie 3000 några skadliga restprodukter som exempelvis ozon. Luftrenare i serie 3000 skyddar dig och din familj från ohälsosam luft i hemmet.

 • Luftsensor mäter och indikerar luftkvalitén i realtid

  Luftsensor mäter och indikerar luftkvalitén i realtid

  Avancerad Aerasense-teknologi, som kan jämföras med en professionell sensor, säkerställer luftkvaliteten inomhus i realtid via en numerisk display samt ljusindikator. Sensorn känner även av och ställer in luftrenaren automatiskt för optimal luftrening. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får hälsosam luft.

 • Avancerat NanoProtect S3-filter

  Avancerat NanoProtect S3-filter

  Det extra tjocka NanoProtect filtret och det aktiva kolfiltret är utformade för suverän reningsverkan och livslängd mot luftburna partiklar.

 • Speciellt allergenläge

  Speciellt allergenläge

  Det speciellt utformade allergenläget är mycket effektivt på att avlägsna vanliga luftburna allergener.

 • Numerisk display visar luftkvaliten i realtid

  Numerisk display visar luftkvaliten i realtid

  Den numeriska displayen visar partiklar under PM2,5, som exempelvis fint damm, rök, kvalster och djuravfällningar. Dessutom finns en lättöverskådlig ljusindikator som visar luftkvaliten i en skala på fyra steg från hälsosam till mycket ohälsosam luft (blå till röd). Både den numeriska displayen samt ljusindikatorn visar luftkvalitens ändringar i realtid.

 • Indikation när filtren behöver bytas

  Indikation när filtren behöver bytas

  Beroende på föroreningsnivå och användning av luftrenaren har NanoProtect S 3-filtret samt det aktiva kolfiltret en livslängd på ett till två år. Du hittar nya filter antingen hos din återförsäljare eller i Philips Shop. När det är dags att byta filter indikeras detta på displayen. Om du inte byter filter kommer luftrenaren att automatiskt stängas av. Pre-filtret (förfiltret) behöver rengöras var tredje månad. Detta indikeras också på displayen.

 • Certifierad och testad av ECARF

  Certifierad och testad av ECARF

  Philips Luftrenare i serie 3000 är noggrant testad och certifierad av Europeiska centrumet för allergiforskning (ECARF). *

 • Speciellt nattläge

  Speciellt nattläge

  Luftrenaren har en inställning som sänker fläkthastigheten och ljudnivån för en tystare drift nattetid. Du kan även släcka ljuset efter behov.

 • Stort handtag för att enkelt kunna bäras

  Stort handtag för att enkelt kunna bäras

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris
 • Rök CADR: testat av tredje part enligt AHAM-standard
 • 20 nanometer: testat av IUTA. Enligt rapporten om mikrobiologisk riskbedömning från 2008 som sammanställdes av Världshälsoorganisationen (WHO) är fågelinfluensan, mänskliga influensavirus, legionella, hepatitviruset och coronaviruset större än 20 nanometer (0,00002 mm).
 • Upp till 8 gånger: testet utfördes av Philips Research under 2014, och data analyseras med statistikmetoden.
 • Avlägsnar 99,97 % partiklar: testat 2015 av tredjeparts laboratorium

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av