Luftrenare för vardagsrummet

    Luftrenare för vardagsrummet

    Alltid hälsosam luft

    Philips luftrenare levereras med det unika CleanAir-systemet med 6 steg som tar bort och steriliserar skadliga medel. Dess smarta luftkontroll mäter och kontrollerar automatiskt rummens luftkvalitet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Luftrenare för vardagsrummet

Smart sensor, 40 m² AC4065/00 Hitta liknande produkter

Alltid hälsosam luft

med det självrengörande CleanAir-systemet i 6 steg

  • Med smart luftkontroll mäts och kontrolleras luftens kvalitet

    Med smart luftkontroll mäts och kontrolleras luftens kvalitet

    Den inbyggda givaren mäter luftkvaliteten i rummet och väljer automatiskt lämplig hastighetsinställning för att garantera bästa möjliga luftkvalitet i dina rum. I teckenfönstret med två färger informeras du om den aktuella luftkvaliteten. Det blir rött om luftkvaliteten ännu inte är tillräckligt bra och grönt när luften är fräsch och hälsosam igen.

  • Zeolitfilter rengör sig själva med hjälp av aktivt syre

    Zeolitfilter rengör sig själva med hjälp av aktivt syre

    Det aktiva syret, som genereras i Corona-partikelladdaren, passerar genom zeolitfiltret där det oxiderar de infångade gaserna och gör dem harmlösa. Med den här proceduren säkerställs att zeolitfiltret konstant rekonditioneras så att dess förväntade livslängd utökas till många år.

  • Prestanda med lång livslängd - upp till 5 år

    Prestanda med lång livslängd - upp till 5 år

    Clean Air-systemet med 6 steg har prestanda med lång livslängd - upp till 5 år. Tack vare dess unika öppna struktur, har ElectroClean-partikelfiltret med 3 steg ett kontinuerligt högt flöde. Det innebär att det kan fånga partiklar effektivt under längre tid utan att sättas igen. Med zeolitfiltret med 2 steg fångas gaser och lukter, som sedan oxideras med det aktiva syre som passerar genom och konstant rekonditionerar zeolitfiltret.

  • Unik för förhållanden med hög luftfuktighet (> 90 %)

    Unik för förhållanden med hög luftfuktighet (> 90 %)

    Zeolitfiltret med 2 steg är tillverkat av höggradig zeolit, vilket i motsats till många andra material, effektivt fångar gaser och lukter utan att samtidigt fånga vattenmolekyler. Det innebär att det fortsätter att avlägsna gaser och lukter även under mycket fuktiga förhållanden på upp till 90 % luftfuktighet.

  • Electro-clean-filter med 3 steg avlägsnar > 99 % av partiklarna

    Electro-clean-filter med 3 steg avlägsnar > 99 % av partiklarna

    Electro-clean-partikelfiltret med 3 steg fungerar på tre sätt. Först blockeras större partiklar med förfiltret, såsom animaliska allergener (hår och död hud) och husdammsallergener. Sedan ges de finare partiklar som passerar genom förfiltret, däribland bakterier och virus, en elektrisk laddning med hjälp av Corona-partikelladdaren. Slutligen attraherar ESP-partikelfiltret (Electro-Static Precipitation) dessa laddade partiklar till dess yta och håller dem säkert fångna. Vid genomsnittlig användning, behöver det kostnadseffektiva ESP-partikelfiltret endast bytas en gång vart femte år.

  • Med zeolitfiltret med 2 steg avlägsnas gas och lukter effektivt

    Med zeolitfiltret med 2 steg avlägsnas gas och lukter effektivt

    I det höggradiga zeolitfiltret med 2 steg används avancerad NCCO-teknik (Nano-Confined Catalytic Oxidization). I filtret fångas ett brett spektrum av gaser och lukter som sedan neutraliseras med hjälp av det aktiva syre som passerar genom och konstant rekonditionerar filtret. Jämfört med traditionella filter med aktivt kol, uppträder det höggradiga zeolitfiltret mer stabilt vid olika luftfuktighetsförhållanden, och eftersom det konstant rekonditioneras av det aktiva syret har det en livslängd på upp till fem år.

  • Omedelbar sterilisering från bakterier och virus

    Omedelbar sterilisering från bakterier och virus

    Med det aktiva syre som genereras i Corona-partikelladdaren steriliseras miljön från skadliga baciller, såsom bakterier och virus, som fångas i ESP-partikelfiltret (Electro-Static Precipitation).

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av