In.Sight trådlös HD-babyvakt

  Alltid nära ditt barn

  Med den trådlösa HD-babyvakten Philips InSight kan du titta och lyssna på ditt barn via smarttelefon eller surfplatta. Titta i kristallklar HD-kvalitet, och med mörkerseende kan du hålla koll på ditt barn även i mörkret. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

In.Sight trådlös HD-babyvakt

för Apple-/Android-enheter B120E/10 Hitta liknande produkter

Alltid nära ditt barn

Håll ett vakande öga överallt med smarttelefonen eller surfplattan

 • Videokrypterad för säker anslutning

  Videokrypterad för säker anslutning

  Den trådlösa In.Sight-babyvakten använder en mycket säker kryptering som skyddar din integritet. Den använder en unik krypteringsnyckel varje gång den ansluts så att du alltid får så säker anslutning som möjligt när du vakar över dina barn.

 • HD-videokvalitet för kristallklar bild

  HD-videokvalitet för kristallklar bild

  Med den trådlösa In.Sight-babyvakten kan du hålla ett vakande öga på ditt barn med enastående detaljrikedom. Se bilder med högupplöst 720p-kvalitet. "720" hänvisar till antalet horisontella linjer i skärmens upplösning. "p" står för progressiv avlänkning, eller det sekventiella uppritandet av linjerna i varje bildruta. Med 720p-upplösning blir bilden skarpare och mer naturtrogen.

 • Nattläge som visar barnet tydligt i mörkret

  Nattläge som visar barnet tydligt i mörkret

  Nattläge som låter dig se barnets fina ansikte i mörkret. Den infraröda belysningen tänds så att skärmen kan visa en tydlig svartvit bild även i mörker. Nattläget slås på och av automatiskt eller så kan du justera det manuellt.

 • Babyvakt med Wi-Fi-funktioner för placering överallt i hemmet

  Känn dig trygg med den trådlösa In.Sight-babyvakten. Den ansluts till Wi-Fi 802.11 bgn-nätverk. Placera vakten i barnets rum så kan du titta på och höra barnet på din smarttelefon, var du än befinner dig.

 • Vaka över ditt barn på din smarttelefon via 3G/Wi-Fi/4G LTE

  Med den trådlösa In.Sight HD-babyvakten kan du vaka över barnet på din smarttelefon varhelst du är. När du har konfigurerat den trådlösa In.Sight-babyvakten kan du få åtkomst till videoströmmen från din smarttelefon varsomhelst via Wi-Fi-, 3G- eller 4G LTE-nätverk. Det finns ingen gräns för var och hur du kan titta på din lilla älskling.

 • Hör barnet hela tiden, även när telefonen är låst

  Den trådlösa In.Sight HD-babyvakten strömmar ljudet kontinuerligt även när din smarttelefon är låst, är dockad eller laddas.

 • Snabb och enkel installation av Wi-Fi-babyvakten via QR-kod

  Installationen är enkel med hjälp av In.Sight+-appen. Para ihop din trådlösa In.Sight-babyvakt med ditt Wi-Fi-nätverk via den geniala QR-kodinstallationen. Appen genererar en QR-kod för Wi-Fi-nätverket. Håll din smarttelefon med QR-koden framför kameran så paras babyvakten automatiskt ihop med Wi-Fi-nätverket. Du kan även namnge skärmarna så du enkelt kan skilja på dem.

 • Strömkablar och skärm utan PVC eller BFR

  In.Sight trådlösa HD-babyvakt är fri från bromerade flamskyddsmedel och polyvinylklorid (BFR-/-PVC-fritt). Den uppfyller de stränga säkerhetskraven för tillbehör för spädbarn och är helt barnsäker, säker och miljövänlig.

 • Snabbsamtal med barnet via smarttelefoner

  Med den trådlösa In.Sight HD-babyvakten kan du prata med barnet när du vill. Tryck bara på talknappen på din smarttelefon och sjung sedan en vaggvisa samtidigt som du ser barnet somna till din lugnande röst.

 • Dela vakter med andra smarttelefonanvändare

  Dela med dig av vakterna med din äkta hälft, familj, vänner och barnvakter. Med In.Sight+-appen kan du dela varje vakt med två andra användare så att de får tillgång till bilden och ljudet via sin smarttelefon. Du kan även uppgradera appen och dela varje vakt med upp till tio användare.

 • Meddelande i telefonen när monitorn känner av buller/rörelse

  Det är omöjligt att förutsäga när något kan hända barnet. Den trådlösa In.Sight HD-babyvakten håller konstant uppsikt över barnet med justerbar buller- och rörelsedetektering. Du larmas så fort buller eller rörelse detekteras. Ta emot push-meddelanden automatiskt på din smarttelefon när rörelse eller ljud detekteras.

 • Realtidsövervakning med temperatur och luftfuktighetsgivare

  Temperatur- och luftfuktighetsgivaren i In.Sight-babyvakten visar temperaturen och luftfuktighetsnivån på din smarttelefon. Luftfuktighetsgivaren mäter luftfuktigheten och upptäcker till exempel torr luft som kanske kan irritera barnets luftvägar. Appen larmar dig även när temperaturen är för hög/låg eller då luftfuktigheten är för torr/fuktig. Temperatur- och fuktighetsgränserna kan ställas in efter dina önskemål.

Visa alla specifikationer
 • Att visa levande film över ditt WiFi-hemnätverk med den trådlösa In.Sight-hemmonitorn är gratis och obegränsat. Att fjärrvisa levande film (antingen över ett externt Wi-Fi- eller ett 3G-nätverk) är också gratis för obegränsade sessioner, men begränsat till fem minuter per session.
 • Längre fjärrvisningssessioner och andra förstklassiga funktioner finns tillgängliga för inköp från App Store. Dessa villkor kan ändras.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av