In.Sight trådlös HD-babyvakt

  Alltid nära ditt barn

  Med Philips In.Sight trådlös HD-babyvakt kan du titta och lyssna på ditt barn från din smartphone/surfplatta. Titta i kristallklar HD-kvalitet, och med mörkerseende kan du hålla koll på ditt barn även i mörkret. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

In.Sight trådlös HD-babyvakt

Håll koll var du än är, Hör och tala, mörkerseende, För smarttelefon och surfplatta, Drivs av iVideon B120S/10 Hitta liknande produkter

Alltid nära ditt barn

Håll ett vakande öga överallt med smarttelefonen eller surfplattan

 • Videokrypterad för säker anslutning

  Videokrypterad för säker anslutning

  Den trådlösa In.Sight-babyvakten använder en mycket säker kryptering som skyddar din integritet. Den använder en unik krypteringsnyckel varje gång den ansluts så att du alltid får så säker anslutning som möjligt när du vakar över dina barn.

 • Nattläge som visar barnet tydligt i mörkret

  Nattläge som visar barnet tydligt i mörkret

  Nattläge som låter dig se barnets fina ansikte i mörkret. Den infraröda belysningen tänds så att skärmen kan visa en tydlig svartvit bild även i mörker. Nattläget slås på och av automatiskt eller så kan du justera det manuellt.

 • Babyvakt med Wi-Fi-funktioner för placering överallt i hemmet

  Känn dig trygg med den trådlösa In.Sight-babyvakten. Den ansluts till Wi-Fi 802.11 bgn-nätverk. Placera vakten i barnets rum så kan du titta på och höra barnet på din smarttelefon, var du än befinner dig.

 • Hör barnet hela tiden, även när telefonen är låst

  Den trådlösa In.Sight HD-babyvakten strömmar ljudet kontinuerligt även när din smarttelefon är låst, är dockad eller laddas.

 • Snabb och enkel installation av Wi-Fi-babyvakten via QR-kod

  Det är enkelt att installera appen. Appen genererar en QR-kod för Wi-Fi-hemnätverket. Med QR-koden kopplas monitorn automatiskt ihop med Wi-Fi nätverket, enkelt och snabbt.

 • Strömkablar och skärm utan PVC eller BFR

  In.Sight trådlösa HD-babyvakt är fri från bromerade flamskyddsmedel och polyvinylklorid (BFR-/-PVC-fritt). Den uppfyller de stränga säkerhetskraven för tillbehör för spädbarn och är helt barnsäker, säker och miljövänlig.

 • Snabbsamtal med barnet via smarttelefoner

  Med den trådlösa In.Sight HD-babyvakten kan du prata med barnet när du vill. Tryck bara på talknappen på din smarttelefon och sjung sedan en vaggvisa samtidigt som du ser barnet somna till din lugnande röst.

 • Dela vakter med andra smarttelefonanvändare

  Dela med dig av skärmarna med din äkta hälft, familj, vänner och barnvakter. Med appen kan du dela varje skärm med två andra användare så att de får tillgång till bilden och ljudet via sin smarttelefon. Du kan även uppgradera appen och dela varje skärm med upp till 16 användare.

 • Meddelande i telefonen när monitorn känner av buller/rörelse

  Det är omöjligt att förutsäga när något kan hända barnet. Den trådlösa In.Sight HD-babyvakten håller konstant uppsikt över barnet med justerbar buller- och rörelsedetektering. Du larmas så fort buller eller rörelse detekteras. Ta emot push-meddelanden automatiskt på din smarttelefon när rörelse eller ljud detekteras.

 • Realtidsövervakning med temperatur och luftfuktighetsgivare

  Temperatur- och luftfuktighetsgivaren i In.Sight-babyskärmen visar temperaturen och luftfuktighetsnivån på dina smarttelefoner. Luftfuktighetsgivaren mäter luftfuktigheten och upptäcker till exempel torr luft som kanske kan irritera barnets luftvägar. Appen larmar dig även när temperaturen är för hög/låg.

Visa alla specifikationer
 • Att visa levande film över ditt WiFi-hemnätverk med den trådlösa In.Sight-hemmonitorn är gratis och obegränsat. Att fjärrvisa levande film (antingen över ett externt Wi-Fi- eller ett 3G-nätverk) är också gratis för obegränsade sessioner, men begränsat till fem minuter per session.
 • Längre fjärrvisningssessioner och andra förstklassiga funktioner finns tillgängliga för inköp från App Store. Dessa villkor kan ändras.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av