Unmapped

  HalO™-skärm

  Öka synligheten

  Kontrollera dina kostnader med den nätverksstyrda 42 tum stora LCD-skärmen Philips HalO™. Med ett flertal olika funktioner uppfyller den de mest krävande visningskraven och den iögonfallande Philips HalO™-skärmen med färgändring väcker häpnad hos tittarna. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

HalO™-skärm

42 tum, multimedia, Full HD BDL4230EC/00 Hitta liknande produkter

Öka synligheten

och håll dig i framkant

 • Utformad för användning dygnet runt

  Utformad för användning dygnet runt

  För att passa in i den ständigt tillgängliga företagsvärlden är våra skyltskärmar utvecklade för att användas dygnet runt. De har förstklassiga komponenter så att du får högre kvalitet, och du kan lita på att modellerna i den här serien är kan användas dygnet runt.

 • Philips HalO™

  Den iögonfallande funktionen HalO™ är en unik och patenterad design. HalO™ skapar en ram runt marknadsföringsinnehåll och kan ställas in på önskad färg, eller till och med ändra färg automatiskt, vilket gör att annonserna skiljer sig från mängden. HalO™ är perfekt för underhållning detaljhandel, spel, hotell, hälsoklubbar och en mängd olika tillämpningar, och det riktar sig till användare som vill ge sina digitala skyltningsprojekt något alldeles extra.

 • Smart-insats på baksidan för placering av en liten dator

  Professionella datorer är en del av de flesta offentliga skyltningar. Ofta ger de djup åt den offentliga visningen och även mycket kabeltrassel. Den här lösningen för offentlig visning innehåller en Smart-insats på baksidan som rymmer många professionella små datorer. Dessutom är den förberedd för effektiv kabelhantering.

 • SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • LCD-skärm med Full HD, 1920 x 1080p

  Den här skärmen har en upplösning som kallas för Full HD. Den senaste LCD-skärmtekniken har en hög widescreen-upplösning på 1080 progressiva linjer, var och en med 1920 bildpunkter. Det ger bästa möjliga bildkvalitet för HD-insignaler med upp till 1080 linjer. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger dig en förbättrad bildupplevelse.

 • Ljusstyrkan justeras automatiskt efter ljusförhållandena

  Justering av visningsinställningarna efter ljusförhållandena i omgivningen utan att behöva göra några inställningar.

 • Avancerad funktion mot inbränning

  När en statisk bild visas på en LCD-skärm under en längre tid kan det uppstå ett slags spökbild på skärmen till följd av så kallad inbränning. Även om inbrända bilder på LCD-skärmar inte är permanenta bör du försöka undvika detta, särskilt om skärmen är på dygnet runt.

 • Fjärrstyrning och konfigurering via RS232

  Med fjärrstyrning kan användaren fjärrkontrollera och -justera skärmarna via RS232-protokollet. Med hjälp av CEC-kommandon kan du få full kontroll över alla skärmar i din skyltning när som helst.

 • Kompatibla med RoHS-standarder för att värna miljön

  Philips skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med stränga standarder för begränsning av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa mängden bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av