Blu-ray Disc-spelare

  Blu-ray Disc-spelare

  Upptäck Blu-ray

  Det har aldrig varit enklare att njuta av riktig HD-video än med den kompakta Philips Blu-ray Disc-spelaren BDP2500. Upplev Dolby TrueHD 7.1-surroundljud med HiFi-kvalitet och DivX Ultra för förbättrad uppspelning av DivX-video.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Upptäck Blu-ray

 • Subtitle Shift för widescreen utan att några textremsor saknas

  Subtitle Shift för widescreen utan att några textremsor saknas

  Subtitle Shift är en förbättringsfunktion med vilken användare kan ställa in undertextens position för en film på TV- eller datorskärmen. Med fjärrkontrollen kan användare flytta texten uppåt och nedåt på skärmen. På widescreen-skärmar, t.ex. Cinema 21:9 och projektorer, blir textningen ibland avskuren. För att se den ordentligt måste användaren ändra bildförhållandet, vilket upphäver syftet med widescreen. Med funktionen Subtitle Shift kan användaren behålla rätt bildförhållande och position för undertexten på skärmen.

 • Blu-ray Disc-uppspelning för skarpa bilder i Full HD 1080p

  Blu-ray Disc-uppspelning för skarpa bilder i Full HD 1080p

  Blu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1920 x 1080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Scener verkar få liv när detaljerna framträder lika tydligt som i verkligheten, rörelserna mjukas ut och bilderna blir kristallklara. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud ­ så att ljudupplevelsen känns nära nog verklig. Den stora lagringskapaciteten på Blu-ray-skivor gör det möjligt att införliva en mängd interaktiva funktioner. Smidig navigering under uppspelning och andra funktioner, till exempel popupmenyer, ger hemmabiosystemet en helt ny dimension.

 • Dolby TrueHD för naturtroget 7.1-surroundljud

  Dolby TrueHD för naturtroget 7.1-surroundljud

  Dolby TrueHD ger bästa tänkbara 7.1-kanalsljud från Blu-ray-skivorna. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från det ursprungliga studioinspelningsljudet. Det innebär att du hör vad de som skapade musiken avsåg att du skulle höra. Med Dolby TrueHD får du den ultimata upplevelsen med ditt hemunderhållningssystem.

 • Bonus View med bild-i-bild för valmöjligheter för ljud och bild

  Bonus View med bild-i-bild för valmöjligheter för ljud och bild

  Med Bonus View kan du använda dig av bild-i-bild med ljudval. Ett andra mindre fönster – som visar en annan videosekvens – syns då ovanpå huvudbilden. Du kan välja om du vill lyssna på det som visas i det större eller i det mindre fönstret. Det här gör det möjligt att utnyttja de många specialfunktioner som ofta är inkluderade i Blu-ray Disc-filmer. Du kan till exempel titta och lyssna på regissörens kommentarer i det mindre fönstret medan han eller hon refererar till scener eller skådespelare i huvudbilden.

 • 1080p vid 24 fps för bilder som på bio

  1080p vid 24 fps för bilder som på bio

  Få en riktig bioupplevelse hemma i vardagsrummet med video i 24 bilder per sekund. Originalfilmer spelas alltid in med den här bildhastigheten som ger helt unik stämning och bildkvalitet. Philips Blu-ray Disc-spelare är utrustade för att ge dig 24 bildrutor per sekund direkt från Blu-ray Disc-skivor – och ger dig därmed sensationella biolika högupplösta bilder som kommer att slå dig med häpnad.-

 • Förbättrad DVD-videoupplösning till 1080p via HDMI för HD-lika bilder

  Förbättrad DVD-videoupplösning till 1080p via HDMI för HD-lika bilder

  Förbättrad upplösning till 1080p via HDMI ger kristallklara bilder. Du kan nu uppleva standardupplösta DVD-filmer med högupplösning – garanterat mer detaljrika och mer verklighetstrogna. Progressive Scan-funktionen (p:et i 1080p) eliminerar de linjer som ofta förekommer på tv-skärmar, vilket ger garanterat knivskarpa bilder. Som grädde på moset gör HDMI en direkt digital anslutning som kan överföra såväl okomprimerad digital HD-video som digitalt flerkanalsljud, utan konvertering till analoga data, så att du kan uppleva perfekt bild- och ljudkvalitet, helt störningsfritt.

 • DivX Ultra för förbättrad uppspelning av DivX-mediefiler

  DivX Ultra för förbättrad uppspelning av DivX-mediefiler

  I DivX Ultra kombineras DivX-uppspelning med suveräna funktioner som integrerad textning, flera olika ljudspår, kapitel och menyer i ett praktiskt filformat.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, SoundBar-högtalare, hemmabiosystem och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • Full HD 1080p för knivskarpa bilder

  Full HD 1080p för knivskarpa bilder

  Blu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1 920 x 1 080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Det innebär att du får den bästa TV-bildkvaliteten som finns tillgänglig idag – så förbered dig på en ren njutning för ögonen.

 • Njut av filmer och musik från CD och DVD

  Njut av filmer och musik från CD och DVD
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av