Fidelio

  Philips Fidelio

  Blu-ray Disc-spelare

  Bild och ljud i verklig biokvalitet

  Hänge dig åt en ren och komplett audiovisuell upplevelse som konkurrerar med verkligheten i spektakulär 3D. Njut av livfulla och kristallklara bilder och detaljrikt kvalitetsljud med Philips enastående Blu-ray- och DVD-spelare BDP9700. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Blu-ray Disc-spelare

Qdeo, 4K Ultra HD, förbättrad, D/A-omvandlare från TI Burr-Brown, Miracast™ BDP9700/12 Hitta liknande produkter

Bild och ljud i verklig biokvalitet

med Qdeo Ultra HD-bildbearbetning

 • Qdeo™ video-bearbetning för film i sin renaste form

  Qdeo™ video-bearbetning för film i sin renaste form

  Qdeo™-videobearbetningstekniken skapar diskret och naturtrogen video. De flesta videotyper har brus och artefakter som är mycket störande när de spelas upp på HDTV-apparater. Qdeo™-bearbetning framställer bilder med mindre brus, förbättrade färger och kontrast, detaljskärpa samt ett förstärkt djup, vilket resulterar i en lugn, behaglig och uppslukande tittarupplevelse. Dessutom fungerar Qdeo™ med alla slags videokällor, inklusive Blu-ray, DVD och även internetvideo med låg kvalitet.

 • D/A-omvandlare från TI Burr-Brown för en detaljerad ljudåtergivning

  D/A-omvandlare från TI Burr-Brown för en detaljerad ljudåtergivning

  TI Burr-Brown är ett välkänt märke som står för höga prestanda och hög kvalitet, och de har specialiserat sig på att producera Hi-Fi-komponenter av kvalitet för ljudentusiaster, som D/A-omvandlare (Digital to Analog Converters). Philips litar på och väljer TI Burr-Browns D/A-omvandlare, som konverterar digitala ljudsignaler till analoga med en samplingshastighet på 192 KHz med 24-bitars upplösning. På så sätt fångas mer information från den ursprungliga analoga frekvenskurvan, vilket ger mycket rikare ljudprestanda.

 • Separat toroidströmförsörjning för rent ljud utan brus

  Separat toroidströmförsörjning för rent ljud utan brus

  Toroidströmförsörjningen är en ringformad kärntransformator. Med en separat toroidtransformator och en linjär strömförsörjning säkerställs en stabil och ljudlös strömkälla avsedd för analoga ljudsignaler. Med den här designen undviks digital ljudkoppling, jämfört med vanlig design där både digital videosignal och analog ljudsignal delar samma strömförsörjning. Resultatet blir ett rent ljud med knappast något brus.

 • Multi-channel SACD ger en total musikupplevelse

  Multi-channel SACD ger en total musikupplevelse

  Förberedd för Multi-channel Super Audio CD. Med det här nya musikformatet får du mycket högkvalitativ ljudåtergivning, 5.1-flerkanalssurroundljud och fullständig bakåt- och framåtkompabilitet med CD.

 • DivX Plus HD-certifierad för DivX-uppspelning i HD

  DivX Plus HD-certifierad för DivX-uppspelning i HD

  Med DivX Plus HD på din Blu-ray- och/eller DVD-spelare får du det senaste inom DivX-teknik, så att du kan spela upp HD-videor och filmer från internet direkt på din Philips-HDTV eller dator. DivX Plus HD har funktioner för uppspelning av DivX Plus-innehåll (H.264 HD-video med AAC-ljud i hög kvalitet i MKV-filer) och har dessutom funktioner för tidigare versioner av DivX-video upp till 1080p. DivX Plus HD, för en verklig digitalvideoupplevelse i HD.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, soundbar-högtalare, hemmabio och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och kan enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • Inbyggd WiFi-n för snabbare, bredare trådlösa prestanda

  Inbyggd WiFi-n för snabbare, bredare trådlösa prestanda

  WiFi-n, även kallad IEEE 802.11n, är den nya trådlösa nätverksstandarden. Den inkluderar många nya alternativ för att förbättra kvaliteten på den trådlösa länken, erbjuda högre hastighet och större räckvidd jämfört med tidigare WiFi-standarder. WiFi-n är dessutom bakåtkompatibel, vilket gör att den här spelaren kan sända och ta emot från routrar som fungerar med äldre WiFi-standarder.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD MA för 7.1-surroundljud i HD

  Dolby TrueHD och DTS-HD MA för 7.1-surroundljud i HD

  Högupplöst DTS-HD-ljud och Dolby TrueHD ger bästa tänkbara 7.1-kanalsljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från det ursprungliga studioinspelningsljudet. Det innebär att du hör vad de som skapade musiken avsåg att du skulle höra. Med DTS-HD Master Audio och Dolby TrueHD får du den ultimata upplevelsen med ditt hemunderhållningssystem.

 • Se innehåll från en Miracast™-certifierad enhet på TV:n

  Se innehåll från en Miracast™-certifierad enhet på TV:n

  MiracastTM är en trådlös peer-to-peer-standard för screencasting formad via WiFi Direct-anslutningar. Det förenklade användargränssnittet skärmspeglar den bärbara enhetens skärm till större skärm via en Miracast™-certifierad enhet, ingen gräns vid förbyggd kodek för avkodning.

 • Få bättre fullt HD-innehållet i 4K Ultra HD-upplösning

  Få bättre fullt HD-innehållet i 4K Ultra HD-upplösning

  Se dina favoritfilmer- och foton med nya ögon. Förvandla vanliga filmer och foton i HD till skarpa och tydliga bilder som är fyra gånger så detaljerade med en upplösning på 4K x 2K. Med BDP7750 kan du uppgradera din 4K-TV på ett ögonblick.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av