Unmapped

LCD-pekskärm

  LCD-pekskärm

  Mer interaktion med publiken

  Ge information till publiken med förbluffande skärpa. Tack vare den funktionella pekskärmen kan du också hålla en närmare kontakt med kunderna än någonsin tidigare. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-pekskärm

55 tum, multimedia, Full HD BDT5571VX/02 Hitta liknande produkter

Mer interaktion med publiken

via den robusta multipekskärmen

 • 120 Hz-panel

  Ta del av häpnadsväckande skarpa videobilder tack vare 120 Hz-panelen. Du kan till och med titta på snabba actionscener utan brus, vilket förstärker tittarupplevelsen.

 • 2 tryckpunkter

  Njut av interaktiviteten med flera tryckpunkter. Den har fördelarna hos en mer robust pekskärm i kombination med multipekrörelser så att mer mångsidiga pekprogram kan användas.

 • Kapacitiv pekskärm

  Den här kapacitiva pekskärmen har 5 mm tjockt härdat glas. Därför är den väl lämpad för användning i offentliga miljöer och enkel att rengöra.

 • En kabel

  Ta full kontroll över skärmen genom att köra alla funktionskommandon och videosignalen genom en enda HDMI-kabel. Med den här unika funktionen blir det mycket enklare och smidigare att underhålla och använda skärmen. Med kommandona Consumer Electronics Control (CEC) blir det lätt som en plätt att ta reda på viktig information om skärmen.

 • RJ45

  Det blir enkelt att hantera skärmen tack vare en LAN-port (RJ45). Med RJ45-anslutningen kan du konfigurera varje skärm eller snabbt och enkelt ta reda på status för enheterna.

 • Smart-insats på baksidan för placering av en liten dator

  Professionella datorer ingår i de flesta installationer av pekskärmar för flera användare. Ofta lägger de till extra djup till installationen och en hel del kabeltrassel. Den här pekskärmar för flera användare har en Smart-insats på baksidan som passar många professionella kompakta datorer. Dessutom har den verktyg för effektiv kabelhantering.

 • SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Programoberoende

  Våra pekskärmar är programoberoende och fungerar med de flesta pekskärmsprogram som finns tillgängliga på marknaden, inklusive Windows XP/7 och Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Anslut via USB till en stationär eller bärbar dator.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av