trådlös högtalare för flera rum

  En knapptryckning för att spela musik i alla rum

  Philips trådlösa izzy-högtalare BM7 för flera rum spelar upp musik trådlöst via Bluetooth. Med en knapptryckning kan du enkelt spela upp musik via upp till fem trådlösa izzy-högtalare samtidigt. Smidig installation, ingen router, inga lösenord eller appar. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

izzy trådlös högtalare för flera rum

Bluetooth®, Effekt på 30 W RMS, NFC, izzylink™ för flera rum BM7B/10 Hitta liknande produkter

En knapptryckning för att spela musik i alla rum

 • Spela upp musik i ett rum trådlöst via Bluetooth

  Spela upp musik i ett rum trådlöst via Bluetooth

  Med Philips izzy-högtalare kan du strömma all din favoritmusik från din telefon, surfplatta eller dator, oavsett vilken musik- eller radio-app du använder.

 • Koppla ihop upp till 5 izzy med izzylink™ för uppspelning i flera rum

  Koppla ihop upp till 5 izzy med izzylink™ för uppspelning i flera rum

  izzylink™ är en trådlös teknik som använder IEEE 802.11n-standarden för att aktivera ihopkopplingen av flera högtalare så att det bildar ett trådlöst nätverk. I nätverket går det att ansluta upp till fem högtalare utan någon router, Wi-Fi-lösenord eller någon app till en smart enhet för att konfigurera den. Du kan enkelt lägga till izzy-högtalare till nätverket och sedan lyssna på musik som spelas upp samtidigt i olika rum. Med en knapptryckning kan varje högtalare växla mellan enkelt läge för individuell användning eller gruppläge för uppspelning av musik i flera rum.

 • En knapptryckning för att konfigurera izzylink™, ingen router, inget lösenord, inga appar

  En knapptryckning för att konfigurera izzylink™, ingen router, inget lösenord, inga appar

  Ingen router, inget lösenord, inga appar behövs för installationen. Tryck bara länge på "GRUPP"-knappen på de två högtalare som du konfigurerar första gången. Upprepa för att lägga till en tredje, fjärde eller femte högtalare. Varje gång du håller "Grupp"-knappen nedtryckt länge läggs en ny högtalare till. Det har aldrig varit enklare att spela upp musik via flera högtalare samtidigt. När det är klart lagras izzylink™-nätverket och finns tillgängligt även när högtalaren är urkopplad.

 • Byt huvudhögtalare i gruppen med bara ett knapptryck

  Byt huvudhögtalare i gruppen med bara ett knapptryck

  I varje izzylink™-grupp kan alla enskilda högtalare användas som huvudhögtalare och strömma musik till de andra. När du vill dela med dig av dina musik trycker du på Bluetooth-knappen på högtalaren i rummet och delar den musiken från enheten direkt. Andra högtalare i samma izzylink™-grupp kommer att spela samma musik i synk samtidigt. Precis så enkelt är det att dela musik med varandra.

 • Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Para enkelt ihop Bluetooth-enheter med smidig NFC-teknik (närfältskommunikationsteknik). Du behöver bara trycka på den NFC-aktiverade smarttelefonen eller surfplattan i NFC-området för en högtalare för att sätta på högtalaren, starta Bluetooth-hopparning och börja strömma musik.

 • Särskilda tweeter-högtalare ger detaljerat högfrekvent ljud

  Särskilda tweeter-högtalare ger detaljerat högfrekvent ljud
 • Dubbla passiva högtalarelement ger fyllig utökad bas

  Dubbla passiva högtalarelement ger fyllig utökad bas
 • Brett, fylligt och klart ljud som fyller hela rummet

  Den här stereohögtalaren har kraftfulla 2-vägshögtalare med stora passiva element för brett och djupt stereoljud. Den avancerade ljudbearbetningstekniken förbättrar återgivningen av musik så att varje ton ljuder med kristallklar precision, och varje paus blir en klockren tystnad. Philips digitala ljudbearbetningsteknik optimerar prestandan för kompakta högtalarlådor så att du får balanserat, fylligt och dynamiskt ljud utan distorsion som fyller hela rummet.

 • Byt musik direkt mellan två enheter med MULTIPAIR

  Para ihop med två smarta enheter samtidigt så att du kan strömma musik från vilken enhet du vill, utan krångel med att koppla från och para ihop igen. Om du vill spela upp en låt på en annan enhet pausar du först uppspelningen på den ursprungliga enheten och sedan spelar du upp den nya låten på en annan enhet. Perfekt för att dela musik med vänner, för fester, eller bara för att spela upp låtar lagrade på olika enheter. Vänner och familj kan para ihop samtidigt för att enkelt växla musiken mellan varandra.

 • Strömma all din musik via izzylink™

  izzylink™ utökar alla typer av musikkällor och musik- eller radioappar i smarttelefoner, surfplattor eller datorer trådlöst till alla rum.

 • Trådlös musikströmning via Bluetooth

  Strömma din favoritmusik från telefonen, surfplattan eller datorn, oavsett vilken musik eller radioapp du använder. Utöka din favoritmusik trådlöst till alla rum via Bluetooth.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av