Personvård
Hårborttagning
Ladyshave
Rakapparat med dubbla skärblad Rakapparat för våt- och torrakning

SatinShave Prestige Snabbt len hud varje dag, 4 tillbehör ingår

Dubbla skärblad för extra nära rakning, Rörligt rakhuvud följer alla kurvor, S-format handtag för perfekt grepp, Sladdlös, går att använda i duschen BRL170/00 Hitta liknande produkter
 • En perfekt riktigt nära rakning

  • iF Design Award 2016

  SatinShave Prestige

  Snabbt len hud varje dag, 4 tillbehör ingår

  BRL170/00 Hitta liknande produkter

  Med Philips SatinShave Prestige får du lena och hårfria ben på nolltid! Skyddande kuddar kring bladen samt det patenterade höljet runt skärelementen gör att rakbladen aldrig kommer i direktkontakt med huden, vilket skyddar huden utan att för den delen kompromissa på resultatet. Dubbla skärblad och ny rakteknologi ger den närmaste rakningen någonsin. Se alla förmåner

  Rekommenderat pris: 749,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En perfekt riktigt nära rakning

från vårt mest avancerade rakningssystem hittills

 • Vårt mest avancerade system för rakning

  Vårt mest avancerade system för rakning

  Skärbladen i Philips Ladyshave Prestige är flexibla och böjda vilket gör att de är 75% mer effektiva och 35% vassare än traditionella Ladyshave-blad*. Under det skyddande höljet följer skärbladen dina konturer för vår bästa och närmaste rakning någonsin.

 • Det unika, rörliga rakhuvudet gör att du enkelt kan raka hela kroppen

  Det unika, rörliga rakhuvudet gör att du enkelt kan raka hela kroppen

  Rakhuvudet på denna modell är flexibelt och rör sig i olika riktningar vilket gör att det följer konturerna på din kropp och möjliggör en nära rakning även i besvärliga områden som t.ex. anklar, armhålor, bikinilinje.

 • Mjuka komfortkuddar förhindrar irriterad hud vid rakning

  Mjuka komfortkuddar förhindrar irriterad hud vid rakning

  Philips Ladyshave har skyddande kuddar kring bladen vilket gör att rakbladen aldrig kommer i direktkontakt med huden. Huvudet på Philips Ladyshave följer din kropps kurvor och konturer perfekt, så att du får en optimalt nära rakning utan att irritera huden eller riskera skärsår.

 • Pärlformade trimkammar

  Pärlformade trimkammar

  De rundade, pärlformade trimkammarna framför och bakom skärbladet gör att rakapparaten glider jämnt över huden och förhindrar skär- eller rivsår och ger en hudvänlig rakning.

 • Kan användas i duschen

  Kan användas i duschen

  När du rakar dig i duschen öppnar sig porerna av det varma vattnet, vilket gör att du får en nära rakning och ett extra lent resultat. Handtaget är producerat i ett halkfritt greppvänligt material, perfekt för både torr och våt användning.

 • Batteriindikator

  Batteriindikator

  En batteriindikator visar tydligt när rakapparaten laddas, när du har full eller för låg batterinivå.

 • Ergonomiskt s-format handtag

  Ergonomiskt s-format handtag

  Ladyshaverns s-formade handtag är ergonomiskt designat för stabilt och bekvämt grepp. Designen gör att ladyshavern är enkel att manövrera och hålla i när du rakar dig i duschen eller på mer svåråtkomliga delar på kroppen.

 • Snabbladdning

  Snabbladdning

  Med denna funktion slipper du riskera en urladdad ladyshaver. På bara 5 minuter möjliggör snabbladdningsfunktionen en batteritid som räcker för hela kroppen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av