LCD-skärm

  Enkelhet med en USB-skärm

  Den här USB-skärmen från Philips passar perfekt för användning i mobila kliniska miljöer där det kanske inte finns tillgång till nätström. Du kan enkelt ansluta skärmen till en bärbar dator via en USB-kabel för att få både bild och ström. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skärm

Klinisk granskningsskärm, 21, 5 tum C221S3UCW/00 Hitta liknande produkter

Enkelhet med en USB-skärm

perfekt för kliniska miljöer

 • Ett antimikrobiellt hölje hindrar aktivt tillväxten av bakterier

  Ett antimikrobiellt hölje hindrar aktivt tillväxten av bakterier

  Bakterier har blivit ett allt större problem på sjukhus och i andra kliniska miljöer över hela världen eftersom de kan orsaka livshotande infektioner. Som svar på problemet har Philips utvecklat kliniska granskningsskärmar där en JIS Z2801-kompatibel antimikrobiell tillsats används i materialet till höljet, så att den blir en viktig del av skärmhöljet. Skydda dig själv och dina patienter med det här höljet som hämmar tillväxten av de vanligaste mikroorganismerna, som "Staphylococcus aureus (gastroenterit)", "Escherichia coli (E. coli)" och "Klebsiella (lunginflammation)".

 • Strömförsörjning på medicinsk nivå ger säkerhet med låg strålning

  Grundläggande säkerhet, väsentliga prestanda och tillförlitlighet är viktiga krav i professionella, kliniska miljöer. Till skillnad från standardskärmar använder Philips kliniska granskningsskärmar särskilda strömförsörjningslösningar på medicinsk nivå för att kunna möta dessa krav. De uppfyller kraven enligt standarden EN/IEC 60601-1, som borgar för grundläggande säkerhet och väsentlig prestanda. De uppfyller också kraven enligt EN/IEC 60601-1-2, en tilläggsstandard för elektromagnetisk kompatibilitet (elektrisk utrustning för medicinskt bruk). För många länder, sjukhus och kliniker är överensstämmelse med dessa standarder ett krav.

 • Startar direkt tack vare LED-tekniken

  Vita lysdioder är enheter med USB-minne som uppnår fullständig och konsekvent ljusstyrka snabbare, vilket ger kortare starttid. Lysdioder är kvicksilverfria, vilket ger en miljövänlig återvinnings- och kasseringsprocess. Lysdioder ger bättre nedtoningskontroll av LCD-bakgrundsbelysningen, vilket ger ett mycket högt kontrastförhållande. Dessutom blir färgåtergivningen suverän tack vare en konsekvent ljusstyrka över hela skärmen.

 • Enkel USB 2.0-anslutning till bärbar dator för ström och video

  Philips USB-skärm kan visa bild och ta ström direkt från USB-portarna på din bärbara dator via en enda USB-kabel. Du behöver inga extra ström- eller videokablar vilket ger en enkel lågenergianslutning med en enda kabel mellan din bärbara dator och skärmen.

 • 70 mm höjdjustering för perfekt sittställning

  Den kompakta ergonomiska sockeln är en användarvänlig bildskärmssockel från Philips som du kan använda till att luta, vrida och höjdjustera bildskärmen för maximal komfort och effektivitet.

 • Vinkla och vrid skärmen tills du hittar den bästa betraktningsvinkeln

  Mekanismerna för vinkling och vridning har byggts in i stativet för att skärmen ska kunna vridas och vinklas bakåt och framåt.

Visa alla specifikationer
 • Tänk på: Den här skärmen är inte certifierad för användning i närheten av patienter. Användning för primärdiagnos sker på sjukhusets eller klinikledningens ansvar.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av