Ljud-/video-system för bilen

  Lyssna på livemusik med video i bilen

  Philips CED1900BT har en 6,2-tums färgskärm för videouppspelning och fotovisning för oslagbar underhållning i bilen. Titta även på film och lyssna på musik från olika källor och missa aldrig ett samtal tack vare den inbyggda Bluetooth®-mottagaren. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ljud-/video-system för bilen

6, 2-tums pekskärm, Bluetooth CED1900BT/12 Hitta liknande produkter

Lyssna på livemusik med video i bilen

Besatt av ljud

 • Music Zone för justerbara lyssningsplatser

  Music Zone för justerbara lyssningsplatser

  Med Philips innovativa Music Zone-teknik kan förare och passagerare njuta av sin musik med mer levande känsla, precis som artisten hade tänkt det. Användare kan lätt växla lyssningsplats från föraren till passagerarna och tillbaka igen för att få bästa ljudfokus i bilen. En speciell platskontrollknapp erbjuder tre fördefinierade inställningar - Left, Right och Front (och All) - så att du lätt och dynamiskt kan anpassa efter lyssningsbehovet ensam eller tillsammans med passagerarna.

 • Spela upp filmer i formaten DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® och MPEG4

  Spela upp filmer i formaten DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® och MPEG4

  Spelaren från Philips är kompatibel med de flesta DVD- och CD-skivor på marknaden. DVD+/-R hanterar båda de vanliga inspelningsformaten för DVD. På samma sätt hanterar DVD+/-RW båda de vanliga typerna av återskrivbara skivor. Kvaliteten för SVCD (Super VideoCD) är mycket skarpare än för VCD på grund av den högre upplösningen. MPEG4 är ett format för video i DVD-kvalitet (MPEG-2) med lägre datahastighet och mindre filstorlek. DivX-codecen är en avancerad MPEG4-baserad teknik för videokomprimering, där digital video komprimeras till mindre storlek samtidigt som bildkvaliteten är hög.

 • MAX Sound för omedelbar förstärkning

  MAX Sound för omedelbar förstärkning

  MAX Sound-tekniken förstärker momentant basen och diskanten, maximerar ljudprestanda och skapar en mycket imponerande ljudupplevelse med endast en knapptryckning. Den sofistikerade elektronikkretsen kalibrerar befintliga ljud- och volyminställningar vilket omedelbart förstärker bas, diskant och volym till maximala originalnivåer utan distorsion. Slutresultatet är en märkbar förstärkning av både ljudspektra och volym och en mäktig ljudhöjning som ger nya dimensioner till vilken musik som helst.

 • Inbyggd Bluetooth-mottagare för strömning av samtal och musik

  Inbyggd Bluetooth-mottagare för strömning av samtal och musik

  Med handsfreefunktionen via Bluetooth kan du använda mobiltelefonen säkert när du kör, och du behöver inte missa några viktiga samtal. Med den inbyggda Bluetooth®-mottagaren kan du också bekvämt strömma dina musikfiler från telefonen till bilens underhållningssystem.

 • FullSound så att MP3-musiken blir levande

  FullSound så att MP3-musiken blir levande

  Philips innovativa FullSound-teknik återskapar ljuddetaljer naturtroget till komprimerad MP3-musik, vilket ger en dramatisk berikning och förbättring så att du kan uppleva verkligt uppslukande musik utan distorsion. FullSound är baserat på en algoritm för efterbehandling av ljud, och kombinerar Philips erkända expertis inom musikreproduktion med styrkan i den senaste generationens DSP (Digital Signal Processor). Resultatet är en fylligare bas med mer djup och intryck, förstärkt röst, klarhet i instrumenten och stor detaljrikedom. Återupptäck din komprimerade MP3-musik med naturtroget ljud som kommer att beröra din själ och få dina fötter att dansa.

 • USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning

  USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning

  I USB Direct-läget kan du enkelt ansluta USB-enheter till USB-porten på din Philips-enhet och spela upp digital musik direkt från Philips-enheten.

 • Chassidesign med 2.0 DIN och perfekt passform

  Chassidesign med 2.0 DIN och perfekt passform.

 • Högupplöst skärm med WVGA LCD-panel

  Philips CarStudio underhållningssystem för bilen har en LCD-skärm med WVGA (800 x 480 pixlar). Skärmen är skarp och ljusstark, och visar klart upp det smarta gränssnittet samt videouppspelning från en mängd multimediekällor inklusive DVD. Det är även bra för att visa bildspel med dina favoritfoton. Välj mellan olika bakgrunder och färgteman, och skapa en bättre stämning i bilen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av