Ljud-/video-system för bilen

  Ljud-/video-system för bilen

  Lyssna på livemusik med video i bilen

  Njut av överlägset ljud i video och musik från olika källor och strömning via Bluetooth® tack vare Philips ljudtekniker. Inbyggt navigeringssystem för att enkelt leda dig fram till destinationen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ljud-/video-system för bilen

7-tums WVGA-pekskärm, Bluetooth CED780/12 Hitta liknande produkter

Lyssna på livemusik med video i bilen

Besatt av ljud

 • FullSound så att MP3-musiken blir levande

  FullSound så att MP3-musiken blir levande

  Philips innovativa FullSound-teknik återskapar ljuddetaljer naturtroget till komprimerad MP3-musik, vilket ger en dramatisk berikning och förbättring så att du kan uppleva verkligt uppslukande musik utan distorsion. FullSound är baserat på en algoritm för efterbehandling av ljud, och kombinerar Philips erkända expertis inom musikreproduktion med styrkan i den senaste generationens DSP (Digital Signal Processor). Resultatet är en fylligare bas med mer djup och intryck, förstärkt röst, klarhet i instrumenten och stor detaljrikedom. Återupptäck din komprimerade MP3-musik med naturtroget ljud som kommer att beröra din själ och få dina fötter att dansa.

 • Music Zone för justerbara lyssningsplatser

  Music Zone för justerbara lyssningsplatser

  Med Philips innovativa Music Zone-teknik kan förare och passagerare njuta av sin musik med mer levande känsla, precis som artisten hade tänkt det. Användare kan lätt växla lyssningsplats från föraren till passagerarna och tillbaka igen för att få bästa ljudfokus i bilen. En speciell platskontrollknapp erbjuder tre fördefinierade inställningar - Left, Right och Front (och All) - så att du lätt och dynamiskt kan anpassa efter lyssningsbehovet ensam eller tillsammans med passagerarna.

 • USB Direct- och SDHC-kortplatser för MP3-/WMA-uppspelning

  USB Direct- och SDHC-kortplatser för MP3-/WMA-uppspelning

  Tack vare fullständig filöverföringskapacitet kan du lätt och bekvämt få åtkomst till mer digital musik via de inbyggda USB Direct- och SDHC-kortplatserna.

 • Inbyggd Bluetooth-mottagare för strömning av samtal och musik

  Inbyggd Bluetooth-mottagare för strömning av samtal och musik

  Med handsfreefunktionen via Bluetooth kan du använda mobiltelefonen säkert när du kör, och du behöver inte missa några viktiga samtal. Med den inbyggda Bluetooth®-mottagaren kan du också bekvämt strömma dina musikfiler från telefonen till bilens underhållningssystem.

 • Inbyggt navigeringssystem som snabbt leder dig dit du ska

  Inbyggt navigeringssystem som snabbt leder dig dit du ska

  Ut och res med det här intuitiva, inbyggda navigeringssystemet. Kartorna visas i 3D med HD-upplösning, med modeller av städer och landmärken, så att du får en tydlig bild av vart du ska. Den mycket tillförlitliga iGO primo-funktionen leder dig till ditt mål genom både hårt trafikerade städer och lugna landsvägar, och den fungerar även på bergssidor eller vid havet. Systemet har även användarvänliga menyer som gör det enkelt att planera rutter, och du får instruktioner som är enkla att följa.

 • Parametrisk equalizer med 11 band för just din smak

  Parametrisk equalizer med 11 band för just din smak

  Den här parametriska equalizern har 11 olika frekvensband (63 Hz, 100 Hz, 160 Hz, 250 Hz, 400 Hz, 630 Hz, 1 kHz, 2 kHz, 4 kHz, 8 kHz och 16 kHz), som ger dig friheten att justera bas, mellanregister och diskant så att ljudet passar din bil. Dessutom kan du spara dina favoritinställningar och snabbt använda dem igen. Med Philips kan du alltid få det perfekta ljudet.

 • Löstagbar framsida som stöldskydd

  Löstagbar framsida som stöldskydd

  Med det här bilunderhållningssystemet från Philips kan du vara lugn. Frontpanelen kan tas loss med en knapptryckning, så att du kan gömma den i bilen eller ta den med dig. Resultatet är att en förstklassig enhet ser ut som en grundmodell, så att tjuvar frestas mindre att göra inbrott i bilen. Nu kan vara lugnare när du lämnar bilen, var du än är.

 • MAX Sound för omedelbar förstärkning

  MAX Sound för omedelbar förstärkning

  MAX Sound-tekniken förstärker momentant basen och diskanten, maximerar ljudprestanda och skapar en mycket imponerande ljudupplevelse med endast en knapptryckning. Den sofistikerade elektronikkretsen kalibrerar befintliga ljud- och volyminställningar vilket omedelbart förstärker bas, diskant och volym till maximala originalnivåer utan distorsion. Slutresultatet är en märkbar förstärkning av både ljudspektra och volym och en mäktig ljudhöjning som ger nya dimensioner till vilken musik som helst.

 • Spela upp filmer i formaten DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® och MPEG4

  Spela upp filmer i formaten DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® och MPEG4

  Spelaren från Philips är kompatibel med de flesta DVD- och CD-skivor på marknaden. DVD+/-R hanterar båda de vanliga inspelningsformaten för DVD. På samma sätt hanterar DVD+/-RW båda de vanliga typerna av återskrivbara skivor. Kvaliteten för SVCD (Super VideoCD) är mycket skarpare än för VCD på grund av den högre upplösningen. MPEG4 är ett format för video i DVD-kvalitet (MPEG-2) med lägre datahastighet och mindre filstorlek. DivX-codecen är en avancerad MPEG4-baserad teknik för videokomprimering, där digital video komprimeras till mindre storlek samtidigt som bildkvaliteten är hög.

 • Chassidesign med 1,0 DIN och perfekt passform

  Chassidesign med 1,0 DIN och perfekt passform
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av