Trådlös basstation

  Dela den anslutna hemupplevelsen

  En trådlös CPWBS054-basstation är nyckeln till att skapa ett säkert, pålitligt och snabbt trådlöst nätverk. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dela den anslutna hemupplevelsen

Hjärtat i det trådlösa nätverket

 • Program som hjälper dig att installera enheten på 3 minuter

  Installationsguiden innehåller anvisningar som steg-för-steg går igenom processen och gör det möjligt för vanliga datoranvändare att installera mycket komplicerad utrustning.

 • UPnP får enheter att kommunicera med varandra

  UPnP (Universal Plug and Play) är ett nätverksprotokoll som gör att olika enheter kan kommunicera med varandra. Enheter som kan användas till att spela upp ett visst innehåll (bild-, ljud- eller videofiler) kan meddela värden om sin närvaro på nätverket och länka till datalagring som innehåller dessa filer. Filer kan sedan bytas ut så att du kan njuta av skarvfri underhållning.

 • Hastighet på 54 megabit per sekund

  Hastigheten 54 Mbit/s (802.11g) är en Wi Fi-standard, 802.11g, som ger ett kraftfullt dataflöde på 54 megabit per sekund. Den fungerar även på frekvensbandet 2,4 GHz och använder en annan radioteknik som förstärker bandbredden.

 • Anslut till valfri Wi Fi-enhet

  Wi Fi-certifiering innebär att du kan kommunicera med andra Wi Fi-produkter. Wi Fi-gruppen består av bl.a. Philips, Microsoft, IBM och Dell

 • Uppgraderingsbar via Internet med de senaste funktionerna

  Nya funktioner och medieformat hämtas automatiskt från Internet via bredbandsanslutningen direkt till din enhet.

 • High level security-skydd

  Trådlös säkerhet tillhandahålls av Wi Fi. I vissa fall kan WAP, WEP eller Tkip vara allt som krävs för att skydda trådlösa data. WEP finns tillgänglig i 40-bitars (även kallad 64-bitars), eller i 108-bitars (även kallad 128-bitars) krypteringslägen. Eftersom 108-bitars kryptering innebär en längre algoritm, som tar längre tid att avkoda, kan den ge bättre skydd än den grundläggande 40-bitars (64-bitars) krypteringen.

 • Trådlös RF-kommunikation som bygger på den öppna IEEE802.11-standarden

  WiFi-standarden innebär att det inte behövs några kablar mellan datorenheter, datorprodukter och ljud-/videoutrustning som är placerad i olika rum.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av