DVD-recorder/video

  DVD-recorder/video

  Bevara dina VHS-band på DVD för alltid

  Nu presenterar vi en allt-i-ett-spelaren som spelar och spelar in på både DVD-skivor och VHS-band! Med i.Link kan du nu kopiera dina favoritkamerainspelningar till DVD i perfekt digital bild- och ljudkvalitet.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bevara dina VHS-band på DVD för alltid

 • ShowView för snabb och enkel programmering

  ShowView för snabb och enkel programmering

  Med ShowView-systemet behöver du bara ange ShowView-numret när du vill programmera inspelningen. Det är en kod på högst nio siffror (vanligtvis färre), som finns angiven bredvid programmen i de flesta TV-tidningar.

 • Digital i.LINK-ingång för perfekta digitala kopior av egna videofilmer

  Digital i.LINK-ingång för perfekta digitala kopior av egna videofilmer

  i-LINK, även kallad IEEE 1394 och FireWire, innebär digital överföring av alla ljud- och videosignaler via en enda kabel utan förlust av bild- och ljudkvalitet. Med en digital i.LINK-ingång kan du kopiera dina hemvideofilmer och behålla den ursprungliga digitala bildkvaliteten.

 • Progressive Scan-komponentvideo för optimal bildkvalitet

  Progressive Scan-komponentvideo för optimal bildkvalitet

  Progressive Scan ger dubbelt så hög vertikal upplösning. I stället för att skicka fält med de udda linjerna till skärmen först, följt av fält med jämna, skrivs båda fälten ut samtidigt. En fullstor bild skapas omedelbart och maximal upplösning används. Vid dessa höga hastigheter får du intrycket av en skarpare bild utan linjer.

 • Med VPS/PDC kan du spela in ett TV-program exakt från början till slut

  Med VPS (Video Programming System) och PDC (Program Delivery Control) kontrolleras automatiskt när programmen börjar och slutar. Detta innebär att inspelningen automatiskt startar och slutar vid rätt tid även om programmet börjar tidigare eller slutar senare än planerat.

 • Spela in upp till 6 timmar på en DVD+R/RW eller DVD-R/RW med enkelt lager

  Med vissa modeller finns det möjlighet att spela in 6 timmar på en DVD+R/RW- och DVD-R/RW-skiva med enkelt lager.

 • Automatisk kapitelindelning ger scenbaserade kapitelmarkeringar via i.LINK

  Med automatisk kapitelindelning upptäcks nya scener (datum/tid ändras) i DV-originalet så att kapitlen i DVD-kopian läggs in i rätt ordning.

 • DVD-skivor kan spelas på befintliga DVD-spelare

  På en DVD-recorder kan du spela vanliga DVD-skivor, men lika viktigt är att DVD+R- och DVD+RW-skivor som skapas på dessa enheter även kan spelas på andra DVD-spelare.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av