Hårddisk-/DVD-recorder

  Hårddisk-/DVD-recorder

  Spela in på hårddisk snabbt och enkelt och spara det du vill ha kvar på en DVD-skiva. Peka och välj med GUIDE Plus+ så spelas ditt favoritprogram in tillsammans med titelinformation. (Guide Plus stöds för närvarande inte i Sverige.) Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hårddisk-/DVD-recorder

med GUIDE Plus+

 • Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Instant Replay – återupplev en direktsänd TV-händelse med en knapptryckning

  Med Instant Replay kan du återuppleva magiska filmögonblick och superba sportsekvenser ­ när du vill. När du trycker på en knapp spelar hårddisken upp de senaste 30 sekunderna. Om du vill hoppa längre bakåt trycker du bara på knappen igen.

 • ShowView för snabb och enkel programmering

  ShowView för snabb och enkel programmering

  Med ShowView-systemet behöver du bara ange ShowView-numret när du vill programmera inspelningen. Det är en kod på högst nio siffror (vanligtvis färre), som finns angiven bredvid programmen i de flesta TV-tidningar.

 • Guide Plus+ elektronisk TV-guide på skärmen

  GUIDE Plus+ är en elektronisk programguide – en TV-guide som visas på skärmen där du ser vilka program som kommer att visas under de kommande dagarna och som gör att du med en knapptryckning kan programmera din DVD-recorder.

 • Pause Live TV med en knapptryckning pausar handlingen omedelbart

  Med Pause Live TV får du fullständig kontroll. När recordern är påslagen börjar ett stort inbyggt minne automatiskt spela in programmet du tittar på så att du kan göra en paus, spela upp programmet igen eller spara det, när som helst. Om du vill ta en paus kan du göra ett uppehåll i det "direktsända" TV-programmet med bara en knapptryckning och fortsätta titta när det passar dig.

 • Med dubbla medier kan du spela in på DVD+-R/RW, DVD+R DL

  Med Philips DVD-recorder kan du spela in på "dubbla medier", alltså göra inspelningar på DVD+R/RW-, DVD-R/RW- och DVD+R DL-skivor. Nu kan du köpa vilken skivtyp du vill och Philips DVD-recorder kommer alltid att skapa kompatibla inspelningar som kan spelas upp på alla DVD-spelare.

 • HDMI-utgång med förbättrad videoupplösning till HD-upplösning på 720p/1080i

  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) är en direkt digitalanslutning för digital HD-upplöst video och digitalt flerkanalsljud. Med den förbättrade videoupplösningen kan du öka upplösningen på SD-videosignaler (Standard Definition) som används i DVD till HD-upplösningar upp till 720p eller 1080i, så att du kan se fler detaljer tack vare den skarpa och verklighetstrogna bilden. Den utgående HD-upplösta videosignalen kan överföras till en HD-skärm med hjälp av HDMI. HDMI är fullständigt bakåtkompatibelt med DVI.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av