Utbytessats

  Riktigt rena golv med hjälp av ånga

  Utbytessats som kan användas med två tvättbara mikrofiberkuddar för flergångsbruk, samt ett aktivt avkalkningsfilter som förlänger livslängden på Philips ånrengörare SteamCleaner Active. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 169,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utbytessats

2 mikrofiberkuddar, 1 aktivt kalk-filter FC8057/01 Hitta liknande produkter

Riktigt rena golv med hjälp av ånga

Kan användas med SteamCleaner Active FC7025, FC7028

 • Lätta att byta och fästa

  Lätta att byta och fästa

  Två tvättbara och tåliga mikrofiberkuddar ingår. Det mjuka mikrofibermaterialet löser varsamt, lyfter upp och absorberar damm och smuts. Smuts avlägsnas effektivt och varsamt. Mikrofiberkuddarna är maskintvättbara och enkla att sätta fast och ta bort. Vi rekommenderar att du byter ut varje kudde var sjätte månad, för att få riktigt hygieniska städresultat med ångrengöraren SteamPlus.

 • Förläng livslängden för din SteamCleaner Active

  SteamCleaner Active har utvecklats speciellt för rengöring med vanligt kranvatten. Dess aktiva avkalkningsfilter avkalkar vattnet automatiskt. Vi råder dig att byta ut det aktiva avkalkningsfiltret minst var sjätte månad för att förhindra förkalkning och få enastående prestanda under produktens hela livslängd. Byt enkelt ut filtret som sitter under vattentankens behållare för att förlänga livslängden för din SteamCleaner Active-ångrengörare.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av