Marathon

Dammsugare utan påse

  Marathon

  Dammsugare utan påse

  Professionell rengöring

  Tack vare Philips nya cyklonfilterteknik ger dammsugaren Marathon utan påse en sugeffekt som består. Med effektiv design och en motor på 2 000 W har den här dammsugaren den högsta sugeffekten i sin klass, och den är också marknadens tystaste dammsugare utan påse. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Professionell rengöring

Hög rengöringskraft som varar länge

 • 2 000 W motor som ger max. 350 W sugeffekt

  2 000 W motor som ger max. 350 W sugeffekt

  Marathons kraftfulla motor på 2 000 W ger mycket hög maximal sugkraft i sin klass. Den effektiva designen gör den dessutom ovanligt tyst.

 • HEPA AirSeal plus tvättbart HEPA 13-filter

  HEPA AirSeal plus tvättbart HEPA 13-filter

  Den här Philips-dammsugaren är utformad så att all luft som tas in passerar genom det tvättbara HEPA 13-filtret (99,95 % filtrering) innan den släpps ut. Ingen luft kommer undan.

 • Testvinnande, flerfunktionellt munstycke för noggrann och skonsam dammsugning

  Testvinnande, flerfunktionellt munstycke för noggrann och skonsam dammsugning

  Förstklassig dammsugning av allt typer av golv, tack vare det här testvinnande flerfunktionella munstycket. Den breda luftkanalen är utformad för optimalt luftflöde och gör att du kan dammsuga effektivt även längst in mot väggen. De särskilda dubbla gångjärnen ger konstant kontakt med golvet och säkerställer bästa möjliga resultat. Det högkvalitativa munstycket är utformat och tillverkat i Tyskland av WesselWerk och har en metallstryksula med omgivande borstar som skonsamt och noggrant rengör hårda golv, skrymslen och mattor.

 • Turboborstmunstycket tar bort 25 % mer hår och damm

  Turboborstmunstycket tar bort 25 % mer hår och damm

  Med turboborstmunstycket kan du djuprengöra mattor och dessutom snabbt ta bort hår och ludd från mattor. Den roterande borsten avlägsnar aktivt små dammpartiklar och hårstrån, vilket ger 25 % bättre rengöring av mattor. Hjulen på munstycket motverkar skador vid användning på hårda golv.

 • Super Parkett-munstycket tar bort tre gånger mer klibbig smuts

  Super Parkett-munstycket tar bort tre gånger mer klibbig smuts

  Med Super Parkett-munstycket kan du snabbt rengöra alla typer av hårda golv utan risk för att skada dem. Mikrofiberkuddarnas absorberingsförmåga i kombination med dammsugarens sugeffekt ger bästa möjliga resultat utan att du behöver använda några rengöringsmedel eller borstar.

 • Cyklonfilter med hög kapacitet för sugeffekt som varar länge

  Tack vare cyklonfiltertekniken bibehåller Marathon en god sugeffekt med tiden, medan de flesta dammsugare snabbt förlorar sugeffekt i takt med att dammpåsen eller filtret täpps igen.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av