USB 2.0 High-speed

  USB-flashminne

  Bekvämlighet och skydd för dina data

  Både funktionellt och snyggt! Det här trendiga USB-flashminnet i metallic ger dig allt du behöver när du vill lagra och dela dina värdefulla data. Tack vare den tillhörande nyckelringen kan du alltid bära med dig minnet när du är på väg. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bekvämlighet och skydd för dina data

Värdefulla data på väg

 • Elegant USB-design tack vare den färggranna metallic-finishen

  Ett förstklassigt USB-flashminne med högblankt vitt hölje kompletterat med blank och färggrann finish på ovansidan i aluminium som ger ett suveränt skydd åt dina värdefulla data och är något utöver det vanliga.

 • Indragbar USB för ultimat skydd

  Det indragbara och skjutbara USB-minnet med Plug and Play-funktion kan anslutas till alla USB-portar genom att skjuta ut USB-kontakten med skjutreglaget och sätta i kontakten i enheten. En allt-i-ett-design som alltid säkrar och skyddar dina värdefulla data.

 • Enkel USB i farten tack vare fastsatt nyckelring

  Du kan alltid fästa USB-minnet till något du alltid bär med dig vart du än går. Du behöver inte längre leta efter dina data, foton eller din musik – ha alltid dina värdefulla data nära tillhands.

 • Enkel att öppna och användarvänlig förpackning

  Markeringarna och perforeringarna på förpackningen visar det bästa sättet att öpnna förpackningen på så att du snabbt får tillgång till USB-minnet utan krångel.

 • 4 GB lagringskapacitet för stora datafiler

  Med 4 GB kan du lagra musik, bilder eller datafiler via USB-porten på din bärbara eller stationära dator.

 • Snabb dataöverföring med USB 2.0 med hög hastighet

  Den höga dataöverföringshastigheten har drastiskt minskat den irriterande väntetiden som uppstår när man kopierar stora multimediefiler till eller från datorns hårddisk.

 • Aktivitetsindikatorn tänds när du kopierar filer

  Ett vackert pulserande sken visar att enheten är ordentligt ansluten och fungerar. Det pulserar fortare när filer kopieras till eller från minnet.

 • Specialdesignad och lättanvänd programvara förinstallerad

  Ett komplett programvarupaket ingår. Det körs automatiskt från USB-flashminnet och ger tillgång till praktiska funktioner som lösenordsskydd, filsynkronisering, datakomprimering, USB-funktion för borttappat och upphittat samt USB-information. Dessutom får du en 30-dagars provversion av Portable Microsoft Outlook Express, favoritsynkronisering och Internet-användning utan spårning.

 • Skydda dina värdefulla, privata data med ett lösenord

  Tack vare lösenordsskyddet med 256-bitars AES-kryptering kan dina värdefulla personuppgifter skyddas mot obehörig åtkomst genom att du helt enkelt använder ett lösenord.

 • Filsynkronisering mellan dator och USB-flashminne

  Med filsynkronisering av alla filer på datorn kan du få åtkomst till och arbeta med dina dokument var du vill med bara några musklick.

 • Automatisk komprimering av alla filer sparar ledigt utrymme

  Spara ledigt utrymme genom automatisk komprimering av alla filer du lagrar i USB-flashminnet

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av