Hemmaljud
Hi-fi-system
Mini-Hi Fi-system för MP3
 • wOOx-teknik

  Digital Amplifier

  Mini Hi Fi-system

  FWM70/22 Find similar products

  För dig som värdesätter teknik och en superb ljudupplevelse. Hänge dig åt wOOx-teknikens styrka med det här minisystemet. Luta dig tillbaka och njut av din favorit-MP3-musik med ett dynamiskt och fylligt ljud. Läs mer om produkten

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

wOOx-teknik

Hör basen, känn skillnaden!

 • Växlare för 3 skivor för bekväm uppspelning av flera skivor

  Växlare för 3 skivor för bekväm uppspelning av flera skivor

  Med växlaren för tre skivor för musikuppspelning kan du välja mellan tre olika CD-skivor i enheten åt gången. Med den här praktiska funktionen får du variation i musiklyssnandet och dessutom sparar du tid då du slipper byta CD-skivor ständigt.

 • 30 timmar MP3-CD-musikuppspelning

  30 timmar MP3-CD-musikuppspelning

  MP3 betyder "MPEG 1 Audio layer-3" och är en revolutionerande komprimeringsteknik där digitala musikfiler kan göras upp till 10 gånger mindre utan att ljudkvaliteten försämras i någon större utsträckning. MP3 är ett vanligt ljudkomprimeringsformat på Internet för snabb och enkel överföring av ljudfiler.

 • Framåtriktade wOOx-teknikhögtalare

  Framåtriktade wOOx-teknikhögtalare
 • Digital klass D-förstärkare ger ljud med hög kvalitet

  I en digital Class D Amplifier™ konverteras analoga signaler till digitala och därefter förstärks signalens digitala kvalitet. Signalen skickas sedan genom ett demoduleringsfilter för att ges den slutliga kvaliteten. Det förstärkta digitala ljudet ger dig alla de fördelar som digitalt ljud kan erbjuda, inklusive förbättrad ljudkvalitet. Dessutom är en digital Class D Amplifier™ mer än 90 % effektivare jämfört med traditionella AB-förstärkare. Den här högre effektiviteten kan du glädjas åt i en kraftfull förstärkare med litet footprint.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in