Strykning
Strykjärn med ånggenerator
Strykjärn med ånggenerator med upp till 6,5 bars tryck

PerfectCare Elite Strykjärn med ångstation

Kraftfullt ångtryck, upp till 6, 5 bars, 400 g ångpuff för snabbt resultat, Bärlås för säker hantering, Löstagbar vattentank på 1, 8 l GC9622/20 Find similar products
 • Kraftfull ånga ger snabb strykning*

  • KA

  PerfectCare Elite

  Strykjärn med ångstation

  GC9622/20 Find similar products

  Philips PerfectCare Elite är en av våra mest omtyckta ångstationer. I ett test med de bäst säljande ångstationerna i Europa december 2014 var PerfectCare Elite snabbast och hade mest kraftfull ånga. Med den patenterade OptimalTEMP-teknologin kan du stryka allt från jeans till silke utan temperaturinställning. Det blir garanterat inga brännmärken på några plagg. Bara hög prestanda och perfekt resultat helt enkelt. Philips är hittills det enda företag som certifierats enligt Woolmarks Gold-standard. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 3 499,00 kr
  60 dagars returrätt
 • Kraftfull ånga ger snabb strykning*

  foundation-base.video.controls.play foundation-base.video.controls.pause
  foundation-base.video.flash.you-need-flash
  foundation-base.video.flash.click-here foundation-base.video.flash.to-download

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Kraftfull ånga ger snabb strykning*

Philips bästa ångstation hitintills

 • Snabb och enkel avkalkning som förlänger strykjärnets livslängd

  Philips unika funktion för avkalkning gör det betydligt enklare för dig att kalka av ångtstationen. När det är dags för avkalkning meddelar strykjärnet dig. Att avkalka är viktigt för långvarig hög prestanda och hållbarhet. Du avkalkar genom att öppna skruva upp locket och hälla ut det smutsiga vattnet och kalken. Det är viktigt att ångstationen har svalnat ordentligt innan du avkalkar.

 • Energibesparingar med ECO-läge

  ECO-läget ger reducerad mängd ånga så att du sparar energi utan att ge avkall på resultatet. Vill du ha snabbare strykning växlar du till turboläget som genererar mer ånga.

 • Lätt strykjärn gör strykningen enklare och bekvämare

  Ånggeneratorn har idealvikt: otroligt lätt och bekväm att hantera. Den glider lätt över dina kläder, tar bort de tuffaste vecken på nolltid, och minskar belastning på handleden. Den tillför också enkelt och effektivt vertikal ånga. Du kan nu bekvämt och effektivt ta bort alla veck på ömtåliga plagg som jackor, klänningar och svårstrukna plagg med veck, dekorationer, knappar och osv hängande.

 • Mycket kraftfull ånga för supersnabba strykresultat

  Den innovativa ångmotorn ger snabbare strykning. Extra kraftfull ånga genereras och tränger djupt in i plagget för en snabbare och bättre strykning. Du kan reglera ångtrycket efter dina egna behov.

 • Stryk allt från jeans till siden utan att behöva ställa in temperaturen

  Nu kan du stryka allt från jeans till siden utan att själv behöva anpassa temperaturen på strykjärnet. Philips patenterade Smart Control Processor, har en förinställd temperatur som i kombination med ångan är optimal för alla tänkbara strykbara material. Perfekt resultat utan krångel - garanterat inga brännmärken!

 • Fungerar med kranvatten och kan fyllas på när som helst under strykningen

  Ånggeneratorn är utformad för att kunna använda kranvatten. När du stryker och får slut på vatten i vattentanken kan du enkelt fylla på den utan att behöva vänta eller att stänga av den innan.

 • Säkert att lämna den varma stryksulan på strykbrädan

  Med Philips innovativa OptimalTemp-teknik garanterar vi att du slipper brännmärken på strykbara tyger. Under strykningen behöver du aldrig placera strykjärnet i basstationen igen, du kan lämna den varma stryksulan direkt på plagg eller på strykbrädans bomullsskydd utan extra underlägg. Det skadar varken något av dina strykbara plagg eller strykbrädan. Det här gör strykningen enklare med mindre påfrestning för handlederna.

 • Automatiska säkerhetsavstängning

  En automatisk säkerhetsfunktion stänger av ångstationen när den inte har använts på 10 minuter, detta för extra säkerhet och för att spara energi.

 • Testad och godkänd av oberoende tygexperter

  Det här strykjärnet har testats och godkänts för dess utmärkta strykprestanda av oberoende tygexperter som DWI, IWTO och Woolmark. Med hjälp av Woolmark Apparel Care-programmet kan konsumenter lättare urskilja vilka tvättprodukter som har godkänts för användning på ulltyger enligt Woolmark Company. Philips är med sin exklusiva OptimalTEMP-teknik hittills det enda företag som certifierats enligt Woolmarks Gold-standard. Du kan förlita dig på att Woolmark-godkända klädvårdsprodukter passar perfekt för alla ullplagg.

 • Stryksulan med bäst glid

  Vår 5-stjärniga stryksula med bästa glid och bäst reptålighet, med inbyggt titanium-oxidlager

 • Upp till 6,5 bars tryck

  Ju mer ånga, desto snabbare strykning. Jämn kraftfull ånga genereras och tränger djupt in i plagget för en snabbare och bättre strykning. Du kan reglera ångtrycket efter dina egna behov.

See all Specifications
 • Strykjärnets vikt och ångflöde (norm IEC60311), jämfört med de 10 bästa bästsäljande ånggeneratorerna; testad dec. 2014

Recently viewed products

You might be interested in