WardrobeCare

  Inbyggd strykbräda

  Hälften så stor ansträngning, maximal belöning

  Med det inbyggda stryksystemet Philips Wardrobe Care GC9940/05 får du enkel strykning från installation till förvaring. En aktiv strykbräda kombineras med ett kraftfullt strykjärn för professionellt strykresultat i hemmet. Läs mer om produkten

 • Hälften så stor ansträngning, maximal belöning

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

WardrobeCare Inbyggd strykbräda

Banbrytande vagnutformning, hopfällbar bräda GC9940/05 Hitta liknande produkter

Hälften så stor ansträngning, maximal belöning

Inbyggt stryksystem

 • Antikalksystemet DualProtect för strykning utan krångel

  Antikalksystemet DualProtect är utvecklat för att hålla systemet kalkfritt till 99 %. Det här lättanvända antikalksystemet skyddar strykjärnet från kalk och förlänger dess livslängd. Det dubbla skyddet kommer från särskilda antikalkpatroner som förhindrar att kalk kommer in i systemet, och från en extra sköljning när patronerna byts ut. Med dubbelt skydd får du krångelfri strykning och slipper oroa dig för kalk.

 • Aktiv strykbräda med blås- och sugfunktion

  Få lätt ett perfekt strykresultat. Den aktiva strykbrädan har en fläkt som ger en blås- och en sugfunktion. Blåsfunktionen gör att du kan stryka på en luftkudde, vilket är perfekt för lätta och ömtåliga tyger och förhindrar falska veck och glänsande märken på mörka tyger. Sugfunktionen håller plagget på plats på strykbrädan och gör att du kan få perfekta pressveck på byxor.

 • Anpassad för skjortor för enkel strykning

  Nu är det äntligen enkelt att stryka en skjorta. Tack vare den unika formen på strykbrädan, med en särskilt designad del för skjortor, kan du enkelt och snabbt stryka skjortor. De passar perfekt runt den axelformade änden av brädan så att du slipper flytta skjortan så mycket. Du kan stryka bakdelen och axelpartiet i ett svep, vilket gör att du sparar tid och slipper krångla.

 • Unik OptimalTemp: bekväm strykning, inga inställningar krävs

  Det unika och revolutionerande OptimalTemp-systemet håller alltid en perfekt balans av ånga och temperatur för alla plagg, vilket gör att du kan ta bort veck på ett effektivt och skonsamt sätt. Det blir avkopplande, säkert och snabbt att stryka. Du behöver inte längre justera temperaturen eller ångan, du slipper riskera att bränna ömtåliga tyger och du slipper vänta på att strykjärnet ska bli varmare eller kallare mellan olika plagg.

 • Banbrytande vagnutformning med vikbar bräda

  Banbrytande vagnutformning med vikbar bräda. Philips WardrobeCares unika design gör att den är den mest lättanvända och lättförvarade inbyggda strykbrädan på marknaden*. *Den har testats mot den ledande konkurrenten, SLG, maj 2011.

 • Snabb strykning: ångtryck på upp till 6 bar, ångavgivning på 120 g/min

  Snabb strykning: ångtryck på upp till 6 bar, ångavgivning på 120 g/min

  Snabb strykning tack vare ångtryck på upp till 6 bar och konstant ångavgivning på upp till 120 g/min. Med hjälp av kraftfulla prestanda och OptimalTemp-teknik går det snabbare att stryka med WardrobeCare än med andra inbyggda strykbrädor på marknaden.* *Testad mot ledande konkurrent, SLG, maj 2011.

 • Inbyggd strykbräda med generator med tryckånga

  Inbyggd strykbräda med generator med tryckånga

 • Vertikal strykning och ångstrykning

  Vertikal strykning och ångstrykning

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av