• Så enkelt, så gott

  Automatisk espressomaskin

  HD5730/10 Find similar products

  Philips helautomatiska espressobryggare av premium-kvalitet ger dig utsökt cappuccino med en enda knapptryckning: mjölken skummas och läggs till i kaffet automatiskt. Och den smidiga designen i rostfritt stål gör att maskinen ser snygg ut från alla vinklar.

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Så enkelt, så gott

En knapptryckning ger perfekt cappuccino eller macchiato

 • Förbryggning för smakförstärkning

  Förbryggning för smakförstärkning

  Förbryggning gör att det malda kaffet är jämnt fuktat före själva bryggningen. På så vis silas vattnet genom det malda kaffet och Gaggia espressomaskin kan utvinna aromen till fullo för en balanserad och välsmakande espresso.

 • En knapptryckning ger utsökt cappuccino eller latte macchiato

  Philips nya helautomatiska espressobryggare ger dig varianter av espresso, t.ex. cappuccino och latte macchiato, med en enda knapptryckning. Bönorna är nymalda, varje gång, i den automatiska kvarnen. Sedan skummas mjölken och läggs till i kaffet automatiskt, så du behöver aldrig vicka på kannan under ångröret. Dessutom kan den unika mjölkbehållaren enkelt sättas fast på maskinen, den passar perfekt i kylen och kan t.o.m. diskas i diskmaskinen. Ett enda tryck och du kan njuta av dina favoritvarianter av espresso hemma på bara något ögonblick.

See all Specifications

Accessories for this product

See all accessories
* Rekommenderat pris

Recently viewed products

You might be interested in