Hushållsprodukter

3000 series Espressomaskin med automatisk mjölkskummare

Brygger 2 kaffevarianter, Automatisk mjölkskummare, Svart, Kvarn med 5 justerbara steg HD8824/01 Hitta liknande produkter
 • Ditt favoritkaffe är nu bara en knapptryckning bort

  3000 series

  Espressomaskin med automatisk mjölkskummare

  HD8824/01 Hitta liknande produkter

  Avnjut en perfekt kopp espresso. Dra ut essensen från varje färsk kaffeböna med den helkeramiska kaffekvarnen som inte överhettar bönorna. Skummad mjölk får du förstås från den automatiska mjölkskummaren – det är bara att trycka på knappen. Se alla förmåner

  Rekommenderat pris: 5 299,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ditt favoritkaffe är nu bara en knapptryckning bort

En unik kvarn i 100 % keramik ger perfekt smak

 • Espresso på färska bönor med en knapptryckning

  Espresso på färska bönor med en knapptryckning

  Du kan få en perfekt bryggd espresso, eller två på en gång, rätt i koppen från nymalda bönor genom att bara trycka på en knapp och vänta några sekunder.

 • En knapptryckning och få tjockt mjölkskum med den automatiska mjölkskummaren

  En knapptryckning och få tjockt mjölkskum med den automatiska mjölkskummaren

  Förberedelserna för en sammetslen cappuccino är enkla tack vare den automatiska mjölkskummaren. Mjölkskummaren, som baristas också kallar "cappuccinatore", drar mjölken direkt från en kartong eller kanna, skummar den automatiskt och fördelar den i koppen med ett konstant flöde av mjölk utan stänk.

 • Utmärkt smak tack vare kvarn i 100 % keramik

  Utmärkt smak tack vare kvarn i 100 % keramik

  Säg farväl till smaken av bränt kaffe tack vare kvarn i 100 % keramik som är utformad för att inte överhetta bönorna. Keramiskt material garanterar också långvariga prestanda och tyst drift.

 • Justerbara malningsinställningar för önskad smak

  Justerbara malningsinställningar för önskad smak

  Du kan justera malningen hos kvarnen på fem olika nivåer. Välj den finaste malningen för en fyllig espresso upp till den grövsta malningen för ett mildare kaffe, allt enligt önskad smak.

 • Få en personlig kaffevolym tack vare minnesfunktionen

  Få en personlig kaffevolym tack vare minnesfunktionen

  Du får alltid en perfekt kopp kaffe efter eget önskemål tack vare vår minnesfunktion som gör att du kan justera och spara kaffevolymen. Njut av utsökt kaffe i din favoritkopp, allt med en enda knapptryckning.

 • Hantera din maskin via det intuitiva användargränssnittet

  Hantera din maskin via det intuitiva användargränssnittet

  Det enkla och intuitiva användargränssnittet, med stora knappar, hjälper dig att hantera maskinen och få ut så mycket som möjligt.

 • Passar din kopp tack vare den justerbara kaffepipen

  Passar din kopp tack vare den justerbara kaffepipen

  Oavsett storleken på din favoritkopp eller ditt favoritglas kan kaffepipen justeras med en enda rörelse så att all arom bevaras och kaffet håller sig varmt, direkt i koppen. Pipen kan även passa ett 15 cm latte macchiato-glas.

 • Njutning utan krångel: hög kapacitet i en kompakt design

  Njutning utan krångel: hög kapacitet i en kompakt design

  Njut av större utrymme utan att behöva fylla på tack vare högkapacitetsböna, vatten och avfallsbehållare i en superkompakt design. Den här smarta, helautomatiska maskinen ger dig maximal bekvämlighet, förstklassiga prestanda och stor kapacitet (en 1,8 l-vattentank, 250 g bönbehållare och en avfallsbehållare för upp till 15 portioner).

 • Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Bryggruppen är hjärtat i varje helautomatisk kaffebryggare och bör rengöras en gång i veckan. Vår bryggrupp nås från sidan och kan tas bort med bara ett klick för enkel rengöring under kranen.

 • Automatisk rengöringscykel och avkalkningsprogram

  Automatisk rengöringscykel och avkalkningsprogram

  Den här espressomaskinen är utformad så att kaffekretsarna automatiskt rengörs med vatten när du startar eller stänger av för att garantera en härlig, fräsch smak med varje kopp kaffe. Användargränssnittet har LED-lampor, varnar dig omedelbart när avkalkning behövs och ger en förlängd livslängd för maskinen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av