Hushållsprodukter
Kaffemaskiner
Automatiska espressomaskiner
CoffeeSwitch espressomaskin

4000 series CoffeeSwitch - perfekt espresso eller bryggkaffe

Brygger 7 kaffevarianter, Automatisk mjölkskummare, Svart, Kvarn med 5 justerbara steg HD8844/01 Hitta liknande produkter
 • Perfekt espresso eller klassiskt bryggkaffe

  4000 series

  CoffeeSwitch - perfekt espresso eller bryggkaffe

  HD8844/01 Hitta liknande produkter

  CoffeeSwitch är den enda helautomatiska espressomaskinen i premiumsegmentet som gör både perfekt espresso och klassiskt kaffe. För en välgjord espresso behövs ett helt annat tryck än för klassiskt kaffe, och hitintills har ingen kaffemaskin kunnat ändra inställningarna för att tillreda olika typer av kaffe med perfekt anpassat tryck. Varje kopp är gjord med färska, nymalda kaffebönor! Se alla förmåner

  Rekommenderat pris: 6 499,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Perfekt espresso eller klassiskt bryggkaffe

Varje kopp gjord på färska bönor

 • Reglaget på CoffeSwitch gör både perfekt espresso eller klassiskt bryggkaffe

  Reglaget på CoffeSwitch gör både perfekt espresso eller klassiskt bryggkaffe

  För en välgjord espresso behövs ett helt annat tryck än för klassiskt kaffe, och hitintills har ingen espressomaskin på ett lätt och snabbt sätt kunnat tillreda både espresso och bryggkaffe med optimalt tryck. Du fäller enkelt upp reglaget för espresso, och fäller ner det för klassiskt kaffe – CoffeeSwitch justerar trycket i kaffemaskinen och du kan njuta av en perfekt tillagad espresso likväl som en kopp välgjort klassiskt kaffe!

 • Krämigt mjölkskum från den automatiska mjölkskummaren

  Krämigt mjölkskum från den automatiska mjölkskummaren

  Förberedelserna för en sammetslen cappuccino är enkla tack vare den automatiska mjölkskummaren. Mjölkskummaren, som baristas också kallar "cappuccinatore", skummar mjölken automatiskt med en perfekt krämighet och konsistens.

 • Utmärkt smak tack vare kvarn i 100 % keramik

  Utmärkt smak tack vare kvarn i 100 % keramik

  Kvarnarna i 100 % keramik är utformade för att inte överhetta bönorna under malningen, vilket säkerställer att kaffebönan inte blir bränd under tillagningen. Keramiskt material garanterar också varaktig prestanda och tyst drift.

 • Justerbara malningsinställningar för önskad smak

  Justerbara malningsinställningar för önskad smak

  Du kan justera kvarnen i fem olika inställningar. Välj den finaste malningen för en fyllig espresso, och den grövsta malningen för ett mildare kaffe, allt utifrån din egen smak.

 • Brygg kaffet precis som du vill ha det

  Brygg kaffet precis som du vill ha det

  Du kan anpassa ditt kaffe utifrån temperatur, volym och styrka, efter dina personliga önskemål. Dessutom kan du med hjälp av minnesfunktionen spara inställningen för styrkan och temperaturen för just ditt favoritkaffe, så att det räcker med ett knapptryck vid nästa tillfälle!

 • Display med Touch-funktion

  Display med Touch-funktion

  Du kan enkelt ändra styrka eller temperatur på ditt kaffe via displayen på espressomaskinen. Där ser du också tydligt vilket typ av kaffe eller inställning av styrka som du valt. Du blir även meddelad när du ska rengöra espressomaskinen via displayen. Knapparna på framsidan visar ett urval av klassiska drycker så som espresso, cappuccino eller latte.

 • Passar din kopp tack vare den justerbara kaffepipen

  Passar din kopp tack vare den justerbara kaffepipen

  Kaffepipen kan enkelt justeras så att du kan anpassa den efter storleken på din kopp. På så vis bevaras aromen samt temperaturen under bryggning vare sig du gör espresso i en liten kopp eller en Latte Macchiato i ett högt latte-glas.

 • Njutning utan krångel: hög kapacitet i en kompakt design

  Njutning utan krångel: hög kapacitet i en kompakt design

  Njut av större utrymme utan att behöva fylla på tack vare behållarna för vatten, böror samt avfall i en superkompakt design. Den här smarta, helautomatiska maskinen ger dig maximal bekvämlighet, förstklassig prestanda och stor kapacitet (en 1,8 l-vattentank, 250 g bönbehållare och en avfallsbehållare för upp till 15 portioner).

 • Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  CoffeeSwitch har löstagbar delar för en enkel och snabb rengöring. Du behöver heller inte själv hålla reda på när det är dags att rengöra espressomaskinen, utan CoffeeSwitch har en automatisk rengöringscykel samt avkalkningsprogram som meddelar dig när det är dags!

 • Automatisk rengöringscykel och avkalkningsprogram

  Automatisk rengöringscykel och avkalkningsprogram

  Kaffekretsarna rengör sig automatiskt med vatten när du startar eller stänger av för att garantera en härlig, fräsch smak. Regelbunden avkalkning förlänger espressomaskinens livslängd. Du får ett meddelande på dislayen när avkalkning behövs, och espressomaskinen guidar dig genom den automatiserade avkalkningsprocessen med tydliga meddelanden på skärmen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av