Kaffemaskiner
Automatiska Saeco-espressomaskiner
Espressomaskin i italiensk design

Saeco Incanto Espressomaskin med italiensk design

Gör 4 kaffevarianter, Automatisk mjölkskummare, Rostfritt stål, Kvarn med 5 justerbara steg HD8914/01 Hitta liknande produkter
 • Elegant design. Imponerande kaffekvalitet.

  Saeco Incanto

  Espressomaskin med italiensk design

  HD8914/01 Hitta liknande produkter

  Saeco Incanto sätter en helt ny nivå. Bakom den raffinerade fronten i rostfritt stål döljer sig avancerad italiensk teknik, förfinad för att brygga ett gudomligt kaffe, varje gång. Nu kan du äntligen njuta av perfekt kaffe när du vill. Se alla förmåner

  Rekommenderat pris: 7 499,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Elegant design. Imponerande kaffekvalitet.

Avancerad teknik ger maximal smak

 • Extrahera maximal smak med helkeramisk kvarn

  Extrahera maximal smak med helkeramisk kvarn

  Den robusta helkeramiska kvarnen garanterar en ren njutning under många år. Det keramiska materialet skapar perfekt malning, som gör att vattnet flödar jämnt och bönornas smak tillvaratas. Till skillnad från andra "vanliga" kvarnar förhindrar det keramiska materialet att kaffet överhettas och smakar bränt.

 • Njut av varmt kaffe på nolltid med den snabba bryggaren

  Njut av varmt kaffe på nolltid med den snabba bryggaren

  När tiden är begränsad kan du tack vare den snabba bryggaren brygga perfekt espresso och cappuccino utan att behöva vänta. Hemligheten ligger i dess stomme av ljus aluminium och rostfritt stål, som snabbt når höga temperaturer.

 • Sammetslent skum med en knapptryckning tack vare den automatiska mjölkskummaren

  Sammetslent skum med en knapptryckning tack vare den automatiska mjölkskummaren

  Med en knapptryckning får kaffet tack vare den automatiska mjölkskummaren en fantastisk toppning. På några sekunder får du ett silkeslent mjölklager av finaste konsistens – den ultimata frestelsen för alla cappuccinoälskare.

 • En mängd olika kaffespecialiteter med en enda knapptryckning

  En mängd olika kaffespecialiteter med en enda knapptryckning

  Mellan espresso och latte macchiato finns det många andra alternativ som kan tillfredsställa din kaffelängtan. Vare sig det är kaffe direkt på morgonen eller kaffe efter maten finns det en smak för alla tider på dagen.

 • Upp till 5 000 koppar * utan avkalkning med AquaClean-filter

  Upp till 5 000 koppar * utan avkalkning med AquaClean-filter

  Med Saecos nya och patenterade innovation AquaClean-vattenfiltret får du ut maximalt av din helautomatiska kaffebryggare. Byt filter när bryggaren meddelar det så får du klart och rent vatten utan krångel med avkalkning, för upp till 5 000 koppar*. En extra fördel är att avkalkningsmeddelandet avaktiveras automatiskt när AquaClean installeras i din Saeco-kaffebryggare.

 • Koffeinfritt med samma smak tack vare pulveralternativ

  Koffeinfritt med samma smak tack vare pulveralternativ

  Ibland är det trevligt att kunna välja ett fylligt, utsökt kaffe utan koffein. Tack vare pulveralternativet kan du göra koffeinfritt kaffe när du vill.

 • Front i rostfritt stål, utformad för precision

  Front i rostfritt stål, utformad för precision

  Varenda detalj i den här maskinen har utformats och tillverkats för att få högsta kvalitet. Den solida fronten i rostfritt stål, den livfulla skärmen och känslan hos varje knapp är en perfekt balans mellan elegans och italienskt hantverk. Saeco Incanto kommer att finnas i alla moderna och traditionella kök i många år.

 • Automatisk rengöringscykel som gör allt enklare

  Automatisk rengöringscykel som gör allt enklare

  Den automatiska rengöringen gör det enkelt att ta hand om och öka maskinens livslängd – vilket ger dig mer tid att njuta av ditt kaffe i stället för rengöring.

 • De helt löstagbara bryggruppen kan rengöras på nolltid

  De helt löstagbara bryggruppen kan rengöras på nolltid

  Effektivitet och enkel användning var grundläggande när Saeco uppfann den första bryggruppen för 30 år sedan. Och fortfarande är den en inspirerande teknikpryl. Som alltid är den är enkel att rengöra – ta bort den och rengör den under rinnande vatten i några sekunder och sätt sedan tillbaka den lika lätt.

 • Finjustera kaffets styrka med 5 justerbara kvarninställningar

  Finjustera kaffets styrka med 5 justerbara kvarninställningar

  När det gäller malningen misslyckas den här maskinen aldrig. Olika kaffeblandningar kräver olika malningsnivåer för att smaken ska komma till sin rätt. Maskinen har fem justerbara inställningar – från den finaste malningen för en fyllig espresso, till den grövsta malningen för ett mildare kaffe.

 • Valet av styrka lagras och du får kaffet så starkt som du vill ha det

  Valet av styrka lagras och du får kaffet så starkt som du vill ha det

  När du har valt din perfekta styrka från de fem olika inställningarna kan du enkelt spara den med minnesfunktionen, samt önskad längd och temperatur. Då blir varje kopp i framtiden så som du vill ha den. Nu behöver du aldrig påminna den igen, till skillnad från den lokala baristan.

Visa alla specifikationer
 • Det faktiska antalet koppar beror på valda kaffevarianter, sköljning och rengöringsmönster. Avkalkningslarmet stängs av automatiskt efter 8 filter.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av