Pro Dryer

  Professionell prestanda med mindre slitage

  Philips Pro-hårtorken är på 2 300 W och torkar snabbt med mindre skador tack vare den innovativa och unika Style & Protect Concentrator-tekniken. Du undviker överhettning av håret samtidigt som du får samma suveräna stylingprestanda. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 1 079,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Pro Dryer

2 300 W, AC-motor – 120 km/h, Joniskt vårdande, Style & Protect-munstycke HPS920/00 Hitta liknande produkter

Professionell prestanda med mindre slitage

 • Mindre slitage med Style&Protect-munstycket

  Mindre slitage med Style&Protect-munstycket

  Det innovativa och unika Style & Protect-munstycket har utformats för att ge exakt styling av håret med ett munstycke på 6 mm samtidigt som det vårdar om håret. När ett tunt munstycke används till att styla håret kommer det mycket nära håret och vidrör det ibland. Värme upp till 180 °C byggs upp och skadar håret genom överhettning. Style & Protect-munstycket öppnar fliken när håret blir för varmt och släpper på så sätt ut överflödig värme och ger en bättre stylingeffekt.

 • Bästa torktemperaturen med ThermoProtect-temperatur

  Bästa torktemperaturen med ThermoProtect-temperatur

  ThermoProtect-temperaturen ger optimal torktemperatur och extra skydd mot överhettning av håret. Med samma kraftfulla luftflöde får du bästa resultat på ett skonsamt sätt.

 • Professional 2300 W för fantastiska stylingresultat

  Professional 2300 W för fantastiska stylingresultat

  Den här 2 300 W Professional-hårtorken har ett kraftfullt luftflöde. Kombinationen av hög effekt och hastighet gör det enkelt att snabbt torka och forma håret.

 • Skonsammare med joniskt vårdande funktion för glansigt hår utan friss.

  Skonsammare med joniskt vårdande funktion för glansigt hår utan friss.

  Med vårdande jonfunktion får du antistatisk torkning. Laddade negativa joner eliminerar statisk elektricitet, vårdar håret och sluter dess porer så att hårets lyster och glans intensifieras. Resultatet blir ett hår som är vackert glansigt, mjukt och krusningsfritt.

 • Skonsammare med keramisk teknik som ger infraröd värme

  Skonsammare med keramisk teknik som ger infraröd värme

  Det keramiska elementet avger mycket infraröd värme som har en mild värme som hjälper till att torka håret inifrån och skydda det från att bli för torrt, utan att kompromissa med hastigheten och effektiviteten.

 • Professional AC-motor ger 50 % ökad livslängd

  Professional AC-motor ger 50 % ökad livslängd

  Motortypen har särskilt utvecklats för den professionella marknaden och ger dig flera fördelar. Viktigast av allt är att den har längre livslängd än vanliga motorer, vilket förlänger hårtorkens livslängd med 50 %. Dessutom har den ett extra kraftfullt luftflöde som gör att den här torken torkar 55 % snabbare* än andra AC-motortorkar. *Jämfört med föregångaren HP4997

 • 120 km/h torkningshastighet för snabb torkning

  120 km/h torkningshastighet för snabb torkning

  Den här torken når en torkhastighet på upp till 120 km/h, vilket ger en 50 % snabbare torkning än andra torkar.* *Jämfört med föregångaren HP4997

 • Godkänd 3 m sladdlängd

  Godkänd 3 m sladdlängd

  Den frisörsalonggodkända sladdlängden på 3 m resulterar i förbättrad flexibilitet och lättare hantering, så du kan använda det var du vill.

 • *2 års garanti plus 3 år vid registrering online

  *2 års garanti plus 3 år vid registrering online

  Den här produkten har testats grundligt för att leverera professionella prestanda och en långvarig garanti på 5 år.

 • Sex flexibla hastighets- och temp.inst. för full kontroll

  Hastigheten och temperaturen kan enkelt justeras så att du får en perfekt frisyr. Sex olika inställningar ger dig exakt och skräddarsydd styling.

 • Kalluftsfunktion för att forma din egen stil

  En proffsfunktion som du bara måste ha. Med Cold Shot-knappen får du ett intensivt kallt luftflöde. Den används när du vill fixera frisyren efter styling.

 • 2 tunna (6 mm och 8 mm) fönmunstycken för perfekt styling

  Perfekta stylingresultat med ett munstycke för varje behov - 6 mm för exakt styling med maximal vård och 8 mm för perfekt borstning av håret.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av