Avance Collection

Råsaftcentrifug

  Avance Collection

  Råsaftcentrifug

  Mer juice. Mindre jobb. Nu med funktionen FiberBoost!

  Färskpressad juice är ett enkelt sätt att tillsätta mer grönsaker i kosten. När vi tog fram Philips Avance Råsaftcentrifug var vårt fokus att göra det så enkelt som möjligt att juica. Råsaftcentrifugen har ett extra stort inmatningsrör som gör att du slipper förskära grönsakerna och den kraftfulla motorn gör juice av de hårdaste ingredienserna. Denna modell har även funktionen FiberBoost. En knapp på sidan av maskinen reglerar juicens konsistens vilket gör att du kan välja mellan en uppfriskande klar juice till en mer krämig juice med upp till 50 % mer fibrer. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 1 949,00 kr
 • Mer juice. Mindre jobb. Nu med funktionen FiberBoost!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avance Collection Råsaftcentrifug

QuickClean - rengör på under minuten, Kraftfull motor på 1000 W, XXL-rör - slipp förskära grönsakerna HR1919/70 Hitta liknande produkter

Mer juice. Mindre jobb. Nu med funktionen FiberBoost!

Välj upp till 50 % extra fiber

 • Droppstopp håller köksbänken ren

  Droppstopp håller köksbänken ren

  Droppstoppet förhindrar att det droppar från kranen precis efter du juicat vilket håller köksbänken ren. Pipen med droppstopp är mycket enkel att rengöra eftersom den är löstagbar och tillverkad av material som kan maskindiskas.

 • Släta, polerade ytor som är enkla att rengöra

  Släta, polerade ytor som är enkla att rengöra

  Råsaftcentrifugens sil har en helt slät yta släta, så att du enkelt bara kan ta bort rester med en köksvamp utan att behöva skrubba med diskborste.

 • FiberBoost - 50 % mer fibrer

  FiberBoost - 50 % mer fibrer

  Med funktionen FiberBoost kan du välja att göra en juice som innehåller mer fibrer. En knapp på sidan av maskinen reglerar juicens konsistens vilket gör att du kan välja mellan en uppfriskande klar juice till en mer tjock, krämig juice som har upp till 50 % mer fibrer. Funktionen i råsaftcentrifugen gör det lättare att anpassa juicen till olika familjemedlemmars smak eller behov.

 • Denna råsaftcentrifug är tystare än de äldre modellerna i serien

  Denna råsaftcentrifug är tystare än de äldre modellerna i serien

  Denna modell råsaftcentrifug har dessutom en tystare motor än de äldre modellerna. Den nya motorn har lägre bullernivå och mindre vibrationer så att hela juiceupplevelsen blir tystare.

 • Snabbrengör råsaftcentrifugen mellan ingredienser

  Snabbrengör råsaftcentrifugen mellan ingredienser

  Funktionen PreClean gör att du enkelt kan snabbrengöra råsaftcentrifugen mellan ingredienser. Det är extra bra om ni är flera som vill juica med olika recept. Du häller bara ett glas vatten ner i tuben och vrider på en knapp. Det bildas då en kraftfull fontän i maskinen, som effektivt sköljer bort oönskade fibrer från inuti locket och gör silen lättare att rengöra.

 • Överblivet fruktkött samlas i en behållare

  Överblivet fruktkött samlas i en behållare

  Allt fruktkött samlas i fruktköttsbehållaren till den här juicemaskinen från Philips. Du behöver inte ta bort överblivet fruktkött från andra delar inne i maskinen t.ex. locket.

 • Tack vare XXL-inmatningsröret slipper du skära ingredienserna

  Tack vare XXL-inmatningsröret slipper du skära ingredienserna

  Du behöver inte dela eller skala frukten eller grönsakerna, till och med hela äpplen eller rödbetor går ner i inmatningstuben.

 • Den kraftfulla motorn på 1000 W gör juice av de hårdaste ingredienserna utan problem - t.o.m . hela rödbetor eller knippen av morötter.

  Den kraftfulla motorn på 1000 W gör juice av de hårdaste ingredienserna utan problem - t.o.m . hela rödbetor eller knippen av morötter.

  Pressa juice även ur mycket hårda frukter och grönsaker utan problem med den starka motorn på 1 000 W.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av