Hemmabio med Blu-ray och SoundStage

  Hemmabio med Blu-ray och SoundStage

  Allt du behöver för att maxa TV-ljudet

  Ge hemmabioupplevelsen en ny dimension med SoundStage för TV-apparater. Placera TV:n ovanpå, anslut kabeln och ta del av film och musik. Dessutom medföljer NFC för Bluetooth®-ihopparning med en knapptryckning som gör det smidigt att lyssna på musik. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hemmabio med Blu-ray och SoundStage

2.1-kanaligt, med inbyggd subwoofer, Bluetooth® och NFC, HDMI ARC, Blu-ray Disc-uppspelning HTB4150B/12 Hitta liknande produkter

Allt du behöver för att maxa TV-ljudet

Din bästa TV-kompis

 • Dolby digital och DTS för bra surroundljud

  Dolby digital och DTS för bra surroundljud

  Kör digitalt och få ut så mycket som möjligt av dina musik- och filmupplevelser. Även musik som du spelar upp via stereon låter toppen eftersom Dolby Digital och DTS-surroundljudet förbättrar både digital musik och video. Ljudet förstärks så mycket från din hemmabiohögtalare att du omsluts helt av det.

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • HDMI för HD-filmer och hög bildkvalitet

  HDMI för HD-filmer och hög bildkvalitet

  HDMI är en digital direktanslutning får såväl digital HD-video som digitalt flerkanalsljud. Genom att omvandlingen till analoga signaler elimineras får du en perfekt bild- och ljudkvalitet, helt fritt från brus. Filmer med standardupplösning kan du nu se i sann HD-upplösning, med högre detaljskärpa och verklighetstrogna bilder.

 • Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Para enkelt ihop Bluetooth-enheter med smidig NFC-teknik (närfältskommunikationsteknik). Du behöver bara trycka på den NFC-aktiverade smarttelefonen eller surfplattan i NFC-området för en högtalare för att sätta på högtalaren, starta Bluetooth-hopparning och börja strömma musik.

 • Passar perfekt ihop med TV:n. Placera bara TV:n ovanpå.

  Passar perfekt ihop med TV:n. Placera bara TV:n ovanpå.

  SoundStage har en robust, elegant ram som är utformad för att klara en rad TV-apparaters vikt, från 42 tum upp till 65 tum

 • Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

  Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

  Philips Virtual Surround Sound producerar ett fylligt surroundljud från mindre än ett system med fem högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. Högkvalitativt stereoljud omvandlas till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet.

 • Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Med de intuitiva pekskärmskontrollerna kan du ställa in volymen och andra uppspelningsfunktioner genom att helt enkelt trycka på de beröringskänsliga kontrollerna på frontpanelen.

 • Trådlös musikströmning från musikenheter via Bluetooth

  Trådlös musikströmning från musikenheter via Bluetooth
 • Inbyggd subwoofer för kraftfull bas

  En inbyggd subwoofer ger SoundStage den kraft som behövs för att förbättra TV-basen utan att det tar upp extra utrymme. Den har även ett stort utbud av Dynamic Bass-förbättringar som förbättrar baseffekten i film och musik. Med en inbyggd subwoofer ger SoundStage bas utan krånglet med en extern enhet.

Visa alla specifikationer
 • Du kan se om Video on Demand är tillgänglig i ditt land på www.philips.com/blu-ray.
 • DivX, DivX Certified och associerade logotyper är varumärken som tillhör DivXNetworks, Inc. och används under licens.
 • Dolby och dubbel-D-symbolen är registrerade varumärken som tillhör Dolby Laboratory Inc.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av