2.1-hemmabiosystem med 3D-Blu-ray

  Kraftfullt biosurroundljud med djupt basljud

  Förbättra musik och filmer med Philips hemmabiosystem. Den 15 mm mjuka dome-tweetern med horn gör ljudet renare än någonsin. Med ett kraftfullt basreflexsystem som är tre gånger starkare än vanliga ”räfflade” system för ultrarealistiska låga toner. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

2.1-hemmabiosystem med 3D-Blu-ray

Crystal Clear Sound, Inbyggt WiFi och Bluetooth®, 2 HDMI-ingångar och -utgångar (ARC), 500W HTB5255D/12 Hitta liknande produkter

Kraftfullt biosurroundljud med djupt basljud

Besatt av ljud

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst

  Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst

  Tack vare inbyggd WiFi kan du, genom att helt enkelt ansluta din hemmabio direkt till ditt nätverk, uppleva ett stort utbud av populära onlinetjänster. Du kan ta del av några av de bästa webbplatserna som erbjuder filmer, bilder, information, underhållning och annat innehåll som är anpassat till din TV.

 • Anslut till HDMI x 2 för suverän bild- och ljudkvalitet

  Anslut till HDMI x 2 för suverän bild- och ljudkvalitet

  Njut av slående 3D-uppspelning och kristallklart 5.1- eller 7.1-ljud genom att bara koppla in spelarens 2 HDMI-ljudutgångar till din AV-receiver som saknar 3D-funktioner.

 • Med webbradio kan du ta del av all världens onlineradiokanaler

  Med webbradio kan du ta del av all världens onlineradiokanaler

  Webbradio är en radiosändningstjänst på internet. Vissa webbkanaler är knutna till vanliga (markbundna) radiokanaler eller nätverk medan andra kanaler bara finns på internet, och är oberoende och förlägger all sin sändningstid på webben. Med webbradio kan du ta del av onlineradiokanaler från hela världen och lyssna på en mängd olika genrer; nyheter, sport och underhållning, eller ta del av dina favoritkanaler eller nischkanaler.

 • Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Med de intuitiva pekskärmskontrollerna kan du ställa in volymen och andra uppspelningsfunktioner genom att helt enkelt trycka på de beröringskänsliga kontrollerna på frontpanelen.

 • 500 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

  500 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik
 • Crystal Clear Sound för suverän klarhet och naturtroget ljud

  Crystal Clear Sound för suverän klarhet och naturtroget ljud
 • Trådlös musikströmning från musikenheter via Bluetooth

  Trådlös musikströmning från musikenheter via Bluetooth
 • Spela upp musik och ladda din iPod/iPhone via USB-porten

  Lyssna på din favoritmusik medan du laddar din iPod/iPhone! Anslut din iPod/iPhone till USB-porten på hemmabiosystemet via enhetens USB-kabel. iPod-/iPhone-enheten laddas medan den spelar så att du kan lyssna på musik utan att behöva oroa dig för att batteriet i Apple-enheten tar slut.

 • Dolby TrueHD Digital Plus för naturtroget surroundljud

  Dolby TrueHD Digital Plus ger bästa tänkbara ljud från din hemmabio. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från den ursprungliga studioinspelningen. Det innebär att du hör vad de som skapade musiken avsåg att du skulle höra. Med Dolby TrueHD får du den ultimata upplevelsen med ditt hemunderhållningssystem.

Visa alla specifikationer
 • DivX, DivX Certified och associerade logotyper är varumärken som tillhör DivXNetworks, Inc. och används under licens.
 • Dolby och dubbel-D-symbolen är registrerade varumärken som tillhör Dolby Laboratory Inc.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av