Stäng Ladda ned bild

Bilder

Avancerad rengöring

Innovativ teknik ger bättre resultat. Nu finns det en garanterad väg till bättre munhälsa. Det är den nya elektriska Philips Sonicare FlexCare-tandborsten som kan anpassas efter dina tandvårdsbehov.

Visa alla specifikationer

Nya Sonicare DiamondClean Pink edition

Philips Sonicare DiamondClean Pink edition är här- ger dig vitare tänder på en vecka! Eltandborsten Sonicare DiamondClean Pink tar bort upp till 7 gånger mer plack än en manuell tandborste.

Produktfunktioner

 • Sonicares dynamiska rengöring för in vätska mellan tänderna

  Den elektriska Sonicare-tandborstens unika dynamisk rengöring når försiktigt och effektivt djupt mellan tänderna och längs tandköttskanten.

 • Förbättrar munhälsan på bara två veckor

  Den elektriska Philips Sonicare-tandborsten rengör optimalt mellan tänderna och längs tandköttskanten, och förbättrar munhälsan på bara två veckor. Ger överlägsen rengöring mellan tänderna och tar bort avsevärt mer plack än en manuell tandborste.

 • Tvåminuterstimern hjälper dig att följa den rekommenderade borstningstiden

  Tvåminuterstimern på den här elektriska Philips Sonicare-tandborsten hjälper dig att följa den borstningstid som rekommenderas av tandvårdspersonal.

 • Quadpacer-timer med intervall uppmuntrar till noggrann borstning

  Timer med 30-sekundersintervall anger när du är klar med varje fjärdedel av munnen ger en mer konsekvent rengöring i hela munnen

 • Easy-start-program – så att du acklimatiserar dig till Sonicare-upplevelsen

  Ökar styrkan försiktigt vid de 14 första borstningstillfällena så att du kan anpassa dig till den elektriska Philips Sonicare-tandborsten

 • Tre olika lägen för bättre rengöring

  Bland de tre lägena finns ett rengöringsläge för överlägsen rengöring på två minuter, ett läge för skonsam borstning för skonsam men noggrann rengöring av tandköttet och ett massageläge för att stimulera tandköttet.

 • Philips Sonicare-tandborsten gör tänderna vitare

  Philips Sonicares bästa för vitare tänder: Den här tandborsten hjälper dig att ta bort och minska fläckar på tänderna så att du får ett fräschare leende.

 • Tar bort upp till 2x mer plack än manuella tandborstar

  Patenterad Sonic-teknik tar bort upp till 2x mer plack än manuella tandborstar.

 • Läget för skonsam borstning: Skonsam rengöring av tänder och tandkött

  Philips Sonicare-tandborste med läge för skonsam borstning (Sensitive): Skonsam men noggrann rengöring av känsligt tandkött

 • Dynamisk rengöring för in vätska mellan tänderna

  Den elektriska Sonicare-tandborstens unika dynamisk rengöring når försiktigt och effektivt djupt mellan tänderna och längs tandköttskanten.

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

* E-coli, s. mutans och herpes simplex

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av