Sonicare AirFloss Ultra – Rent mellan tänderna på 60 sek

Enklare och snabbare än vanlig tandtråd HX8331/01 Hitta liknande produkter
Sonicare
 • Friskare tandkött på 2 veckor garanteras*

  Sonicare

  AirFloss Ultra – Rent mellan tänderna på 60 sek

  HX8331/01 Hitta liknande produkter

  Lika viktigt som att borsta tänderna är det att rengöra ordentligt mellan dem, faktum är att 20-40 % av tandytan är mellan tänderna. Många upplever att det är krångligt att rengöra med tandtråd vilket gör att man helt enkelt struntar i det. Den unika teknologin i AirFloss Ultra pressar mikrodroppar av luft och vatten eller munskölj mellan tänderna med ett högt tryck vilket rengör och tar bort plack mycket effektivt. AirFloss Ultra är kliniskt bevisat lika effektivt som tandtråd med mer tidseffektivt och enklare att använda, vilket gör det enkelt att bygga upp en hälsosam vana. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Friskare tandkött på 2 veckor garanteras*

Gör det enkelt att skapa en bra vana

 • Tar bort upp till 99,9 % av placken***

  Tar bort upp till 99,9 % av placken***

  I en undersökning med tandvårdspatienter med mild till måttlig tandköttsinflammationer tar AirFloss Ultra bort upp till 99,9 % av placken från behandlade områden. I undersökningen användes antibakteriellt munvatten.

 • Mikrodroppteknologi

  Mikrodroppteknologi

  Våra kliniskt bevisade resultat är möjliga tack vare vår unika teknologi som pressar mikrodroppar av luft och vatten mellan tänderna och längst tandköttskanten för effektiv men skonsam rengöring.

 • Varför skall man rengöra mellan tänderna?

  Varför skall man rengöra mellan tänderna?

  När man inte rengör mellan tänderna samlas det bakterier vilket dels leder till dålig andedräkt men också blödande tandkött (tandköttsinflammation). Blödande tandkött gör det lätt för bakterier i munnen att ta sig ut i kroppens blodomlopp. Enligt Philips Sonicares senaste SIFO-undersökning har över 40 % av befolkningen blödande tandkött minst en gång i månaden. De flesta bedömer inte blödande tandkött som något farligt, men tillståndet har bevisats ha påverkan på några av våra mest vanliga hjärtkärlsjukdomar, exempelvis hjärtinfarkt.

 • Kliniskt bevisat lika effektiv som tandtråd för munhälsan**

  Philips Sonicare AirFloss Ultra är kliniskt bevisad att förbättra munhälsan lika mycket som tandtråd.*En stor del av tandytan finns faktiskt mellan tänderna. Trots att vi vet att rengöring mellan tänderna är väldigt viktigt för att få friska tänder och fräsch andedräkt är det ändå relativt få som regelbundet rengör med tandtråd. AirFloss Ultra är lika effektivt som tandtråd, men är betydligt enklare och snabbare. Du får ett friskare tandkött på så lite som två veckor.

 • Hjälper till att förhindra hål i tänderna där det är svårt att komma åt

  Genom att ta bort plack som missades vid tandborstningen hjälper AirFloss Ultra till med att förhindra att hål uppkommer på svåråtkomliga ställen i din mun.

 • Munstycke med hög prestanda

  Det nya AirFloss Ultra-munstycket med hög prestanda förstärker kraften i vår mikrodroppteknologi så att den blir effektivare än någonsin.

 • Ställ in exakt hur du vill ha flödet

  Du kan anpassa strålen i AirFloss Ultra med enkel-, dubbel- eller trippelpuffar för varje tryckning på aktiveringsknappen.

 • Självförtroende varje dag med en fräsch och ren mun

  Fyll behållaren på handtaget med antingen munvatten eller vatten, rikta och tryck på knappen. Använd helst med antibakteriellt munvatten för en ultimat fräsch upplevelse.

Visa alla specifikationer
 • * när den används tillsammans med en vanlig tandborste och antimikrobiellt munvatten hos patienter med mild till måttlig tandköttsinflammation – AirFloss är utformad för att hjälpa dem som inte använder tandtråd regelbundet att utveckla en sund daglig rengöring mellan tänderna. Se Vanliga frågor under supportfliken för ytterligare information.
 • * * I en labbstudie kan faktiska resultat i munnen variera.
 • eller pengarna tillbaka

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av