Datorprodukter, surfplattor, telefoner
Diktafonlösningar
Diktafon för stationär dator
2 GB Digital Voice Tracer med 284 timmars inspelningstid

  Digital Voice Tracer

  Diktering att drömma om

  En perfekt kombination mellan arbete och fritid smälter samman i Digital Voice Tracer 880. Digital Voice Tracer 880 spelar in dina tankar, idéer och memon, och spelar upp FM-radio och dina favoritlåtar. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital Voice Tracer

2 GB, 284 timmars inspelningstid LFH0880/00 Hitta liknande produkter

Diktering att drömma om

Allt-i-ett-verktyget för nytta och nöje

 • FM-radioinspelning så att du kan spela in dina favoritradioprogram

  FM-radioinspelning så att du kan spela in dina favoritradioprogram

  Njut av dina favoritradioprogram när du vill, så ofta du vill. Det enda du behöver göra är att aktivera inspelningsfunktionen när du lyssnar på ditt favoritradioprogram. VoiceTracer spelar sedan in radiosignalen i MP3-format.

 • Röstaktiverad inspelning för handsfree-anteckning

  Röstaktiverad inspelning är ett praktiskt verktyg för handsfree-inspelning. När funktionen är aktiverad startas inspelningen automatiskt när du börjar tala. Inspelningarna stoppar automatiskt när du slutar tala och startar om automatiskt när du börjar tala igen.

 • Justerbar mikrofonkänslighet för bättre ljudkvalitet

  S/N-förhållandet (signal/brus) på den högkänsliga mikrofonen är mycket bättre än standardmikrofonerna. Inspelningskänsligheten har utökats (fångar upp fler ljudsignaler) utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

 • Stereonålmikrofon och hörlurar medföljer

  Ett lätt stereoheadset som är utformat för att vara bekvämt vid långvarig användning och en flerriktad stereonålmikrofon medföljer din Voice Tracer. Mikrofonens höga registreringskänslighet ger utmärkt inspelningskvalitet och stereoheadsetet ger kraftfullt ljud.

 • Extra stor bakgrundsbelyst display för snabb överblick

  På den stora grafiska displayen får du snabbt överblick över all viktig information, även i dåliga ljusförhållanden tack vare den bakgrundsbelysta displayen.

 • Okomprimerad PCM-stereoinspelning med CD-liknande ljudkvalitet

  Välj mellan flera olika inspelningslägen: från okomprimerad PCM-stereoinspelning med CD-liknande ljudkvalitet, två stereolägen (SHQ och HQ), eller tre monolägen (SP, LP och SLP) om du vill förlänga inspelningstiden.

 • Organisera dina filer snabbt och enkelt i fyra mappar

  Den digitala spelaren VoiceTracer klarar upp till 99 inspelningar i var och en av de fyra mapparna. På så sätt kan du organisera dina filer snabbt och enkelt.

 • Överför inspelningar och data snabbt via Hi-Speed USB 2.0

  Tack vare den snabba dataöverföringen med en Hi-Speed USB 2.0-anslutning kan du överföra inspelningar till datorn upp till 40 gånger snabbare jämfört med den vanliga USB-standarden.

 • Njut av MP3- och WMA-uppspelning

  Lagra din musiksamling och nedladdade låtar på din Digital Voice Tracer. Uppspelning av WMA- och MP3-musikformat är möjligt.

 • Extra stor främre högtalare för kristallklar ljuduppspelning

  Stora högtalarelement har större kapacitet att skapa ljud och ger därför en kraftfullare och fylligare ljudupplevelse.

 • Lätt och ergonomisk design

  Den är så liten och lätt att du knappt kommer att märka att du har den med dig. Lägg den i fickan eller i väskan och ta med den överallt. Den har ett tåligt fodral och en snygg, ergonomisk design.

 • USB-masslagring garanterar maximal kompatibilitet

  Som USB-masslagringsenhet är Voice Tracer ett praktiskt verktyg för att spara, säkerhetskopiera och flytta filer. Voice Tracer kan anslutas till en dator med en USB-anslutning och ingen särskild programvara behöver installeras. Voice Tracer visas automatiskt som en flyttbar enhet och du behöver bara dra och släppa filer till och från enheten.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av