Trådlös hemmonitor

  Trådlös hemmonitor

  Bevaka hemmet via en smarttelefon/surfplatta

  Med den trådlösa hemmonitorn Philips In.Sight kan du hålla uppsikt över hemmet när du är bortrest. Installationen är enkel och ger dig omedelbar övervakning via en smarttelefon eller en surfplatta. Så fort rörelser eller ljud registreras får du ett push-meddelande. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådlös hemmonitor

Tvåpack, för Apple-/Android-enheter M100G/12 Hitta liknande produkter

Bevaka hemmet via en smarttelefon/surfplatta

Få sinnesro

 • Magnetisk basenhet för enkel justering av betraktningsvinkeln

  Magnetisk basenhet för enkel justering av betraktningsvinkeln

  Philips InSight trådlös hembildskärm har en magnetisk basenhet som skärmen står på så att du kan rotera och justera monitorn i valfri vinkel.

 • Extra väggfäste för bästa möjliga placering

  Extra väggfäste för bästa möjliga placering

  Den trådlösa In.Sight-hemmonitorn levereras med en väggmonteringssats. Använd den för att montera monitorn på en vägg eller i ett tak. Basenheten kan roteras och vridas så att du kan flytta In.Sight-hemmonitorn även när den är monterad.

 • Krypterad direkt nätverksanslutning ger säker anslutning

  Krypterad direkt nätverksanslutning ger säker anslutning

  Philips trådlösa In.Sight-hemmonitor använder en mycket säker kryptering som skyddar din integritet. Monitorn använder en unik krypteringsnyckel varje gång den ansluts.

 • Inbyggd buller- och rörelseavkänning

  Inbyggd buller- och rörelseavkänning

  Det är omöjligt att förutsäga när något kan hända. Den trådlösa hemmonitorn InSight håller uppsikt med justerbar buller- och rörelseavkänning. Du varnas när buller eller rörelse upptäcks.

 • Webbläsarbaserad övervakning via en webbläsare

  Med den trådlösa hemmonitorn InSight kan du även se vad som händer hemma i realtid från din favoritwebbläsare, t.ex. Chrome, Internet Explorer, Safari eller Firefox, på en PC eller Mac.

 • Snabb och enkel installation av Wi-Fi-monitorn via QR-kod

  Det är enkelt att installera appen. Appen genererar en QR-kod för Wi-Fi-hemnätverket. Med QR-koden kopplas monitorn automatiskt ihop med Wi-Fi nätverket, enkelt och snabbt.

 • Wi-Fi-aktiverad för placering överallt i hemmet

  Den trådlösa monitorn In.Sight är en Wi-Fi-aktiverad monitor som använder ditt trådlösa hemnätverk till att strömma video och ljud till din smarttelefon eller surfplatta. En monitor som du kan placera var du vill i hemmet.

Visa alla specifikationer
 • Att visa levande film över ditt WiFi-hemnätverk med den trådlösa In.Sight-hemmonitorn är gratis och obegränsat. Att fjärrvisa levande film (antingen över ett externt Wi-Fi- eller ett 3G-nätverk) är också gratis för obegränsade sessioner, men begränsat till fem minuter per session.
 • Längre fjärrvisningssessioner och andra förstklassiga funktioner finns tillgängliga för inköp från App Store. Dessa villkor kan ändras.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av