PicoPix

Fickprojektor

  DLP

  PicoPix

  Fickprojektor

  Projicera ditt liv

  Den här lilla och lätta mobilprojektorn kan enkelt anslutas till olika apparater, ett SD-kort eller till ett USB-minne för åtkomst till digitala data. Den integrerade mediespelaren och det integrerade Office-visningsprogrammet gör PicoPix oberoende av andra enheter. Läs mer om produkten

 • Projicera ditt liv

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PicoPix Fickprojektor

170 lumen, Trådlös PPX3417W/EU Hitta liknande produkter

Projicera ditt liv

 • Trådlös skärmspegling

  Trådlös skärmspegling med iOS-, Android- och Windows-enheter via Wi-Fi-dongel

 • Projicera HD-videor och bilder upp till en storlek på 120 tum (305 cm)

  Njut av den största rörliga skärm du någonsin haft och dela HD-medieinnehåll varhelst du vill. Med PicoPix har du en egen bio i fickan.

 • Internt batteri för upp till 2 timmars uppspelning

  PicoPix har ett kompakt, inbyggt och laddningsbart batteri som räcker länge. Upp till två timmars kontinuerlig visning av film och foton eller uppspelning av musik per laddning. PicoPix är den perfekta fickenheten.

 • Integrerat Office-visningsprogram och integrerad mediespelare

  Eftersom den integrerade MP4-mediespelaren har stöd för alla vanliga video- och ljudformat är PicoPix-fickprojektorn en oberoende enhet. Med Office-visningsprogrammet kan du dessutom dela alla vanliga office-filer och pdf-filer.

 • Perfekt fickenhet som bara väger 270 g

  Med en vikt på bara 270 g och en slimmad design är fickprojektorn PicoPix lätt att ta med sig, både i jobbet och privat.

 • Olika anslutningar för alla vanliga apparater

  Fickprojektorn PicoPix har en stor mängd anslutningsmöjligheter för dina apparater. USB, HDMI, VGA, komponent, komposit SD/SDHC-port och en 3,5 mm ljudutgång för obegränsad underhållning.

 • Spela upp videor direkt från ett USB-minne eller det interna minnet

  Den inbyggda MP4-mediespelaren kan hantera alla de vanliga video- och ljudformaten. Det gör fickprojektorn PicoPix till en fristående enhet som hämtar innehåll från det interna minnet på 4 GB, USB-minnet eller ett mikro-SD-kort.

 • SmartEngine med LED-teknik

  Dina bilder och videor förtjänar den bästa kvaliteten när de ska delas med nära och kära. Fickprojektorn PicoPix har LED-teknik av hög kvalitet så att du kan projicera dina bilder och videor i strålande färger och med kontraster som gör att man tappar hakan.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av