Löstagbar, trådlös högtalarsbas

  Löstagbar, trådlös högtalarsbas

  Kraftfulla ljudlösningar

  Den trådlösa högtalarbasen i mörkt krom genererar voluminöst ljud från minimalt format, och den passar perfekt med den slimmade löstagbara högtalaren i 8600-serien. Tillsammans skapar de ett fylligare ljud var du än placerar dem i rummet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Löstagbar, trådlös högtalarsbas

för Philips TV-apparater PTA860/00 Hitta liknande produkter

Kraftfulla ljudlösningar

Ljud som berör

 • Ett ställ i mörkt krom är ett tidlöst inslag

  Det här är en TV med stark närvarokänsla hela vägen. Våra designers har använt mörk krom för stället så att det matchar TV:ns detaljer i solid metall, eftersom de vet att det ger ett starkt kvalitetsintryck.

 • Utöka ditt ljudsystem till 20 högtalarelement med 70 watt

  Omge dig med fantastiskt ljud genom att utöka 8600-högtalarsystemet med ett par högtalarbasar. Kombinera kraften från två högtalare bakom TV:n med 16 mikroelement till vänster och höger om de löstagbara högtalarna, samt två mellanregisterhögtalare i högtalarställen. Resultatet blir ett brett och fylligt ljudspektrum med ren och balanserad ljudkvalitet.

 • Frihet att placera högtalaren var som helst i rummet

  Placera högtalarna var du vill. Ställen möjliggör trådlös strömning av högkvalitativt ljud från TV:n, vilket ger dig friheten att skapa en uppslukande ljudupplevelse var som helst i hemmet.

 • Modern design som kompletterar dagens inredning

  En modern design som smälter in med inredningen. Eftersom TV:n ska se lika bra ut när den är avstängd som när den är påslagen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av