Saeco

Saeco

  Ger alltid förstklassig smak

  Espresso har alltid varit mer än en dryck. Dess arom, styrka, otaliga utsökta variationer och lockelse - en god espresso. Med Saeco Xelsis kan du uppleva espressokänslan i ditt kök.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ger alltid förstklassig smak

Den ultimata Saeco-espressobryggaren

 • Keramisk kvarn för bevaring av aromen

  Den här högteknologiska kvarnen slår konkurrenternas stålkvarnar på många nivåer: alltid perfekt italiensk smak p.g.a. konsekvent, exakt malning utan överhettning, överlägsen hållbarhet och supertyst drift.

 • Integrerad, automatisk mjölkfunktion

  Integrerad, automatisk mjölkfunktion

  Det enda du behöver göra med den inbyggda mjölkkannan är att fylla den med mjölk och trycka på cappuccinoknappen. Ditt kaffe serveras på några sekunder eftersom ett krämigt mjölkskum tillsätts automatiskt i kaffet.

 • Löstagbar bryggrupp

  Löstagbar bryggrupp

  Bryggruppen är hjärtat i varje helautomatisk kaffebryggare och bör alltid hållas ren. Den uppgiften är så bekväm den kan bli med en Saeco: ta bort, skölj och sätt tillbaka – klart.

 • Patenterat justerbart förhållande mellan espressocrema och kaffe

  Patenterat justerbart förhållande mellan espressocrema och kaffe

  Med den automatiska Philips Saeco-espressomaskinen kan du exklusivt justera espressokaffets intensitet genom att variera förhållandet mellan crema och kaffe. Du kan tillreda creman precis som du vill ha den bara genom att vrida på knappen. En liten knapp som gör stor skillnad.

 • Flera användare, flera drycker (6x6)

  6 dryckesalternativ med en tryckning som kan anpassas av 6 olika användarprofiler så att varje familjemedlem får sin favorit med bara en knapptryckning.

 • Anpassad hantering med en knapptryckning

  På den breda och lättläsliga displayen aktiveras funktionerna med en knapptryckning och intuitiv hantering.

 • Mjölk- och skumnivåväljare

  Du kan få ännu fler olika drycker genom att den automatiska och integrerade mjölkskumningsfunktionen med löstagbar kanna kan ställas in på olika nivåer. Därför är det enkelt att få varm mjölk till en caffe latte eller perfekt skum till en cappuccino.

 • Flerdimensionellt justerbart kaffeuttappningsrör

  Oavsett hur ditt favoritglas eller din favoritmugg ser ut – med en rörelse anpassas det justerbara kaffeuttappningsröret efter dess storlek så att du alltid får perfekt smak och arom.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av