Shaver series 7000

  rakapparat för våt- och torrakning

  Philips Nr. 1 på känslig hud

  Brukar du få röda prickar och irriterad hud av rakning? Att raka sig med en elektrisk rakapparat istället för rakhyvel är ett steg i rätt riktning, men vill du ha en rakapparat som går till botten med problemet – då ska du välja serie 7000, Philips nr 1 för känslig hud. Skyddande ringar runt skärelementen minimerar effektivt friktionen mot huden. Ringarna är gjorda av ett patenterat material med mikropärlor, och teknologin är dermatologiskt testad, och kliniskt bevisad att reducera hudirritation vid rakning. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 1 799,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Shaver series 7000 rakapparat för våt- och torrakning

Patenterad yta för friktionsfri rakning, 50 min. sladdlös anv./1 tim. laddning, SmartClick-precisionstrimmer S7370/12 Hitta liknande produkter

Philips Nr. 1 på känslig hud

Philips bästa för känslig hud*

 • Patenterad yta med mikropartiklar för mjuk, friktionsfri rakning

  Patenterad yta med mikropartiklar för mjuk, friktionsfri rakning

  Skyddande ringar runt skärelementen - Comfort Rings - minimerar effektivt friktionen mot huden. Ringarna har en unik, patenterad beläggning bestående av tusentals pulveraktiga kulor – som ger en mjuk, friktionsfri yta.

 • Konturföljande rakhuvud, rör sig i 5 riktningar

  Konturföljande rakhuvud, rör sig i 5 riktningar

  Serie 7000:s rakhuvuden DynamicFlex är böjbara, och rör sig i 5 olika riktningar vilket följer ansiktets konturer längst käklinje och nacke. Detta ger en mer effektiv rakning som fångar upp fler hårstrån direkt.

 • Rakar skonsamt utan att rycka i hårstrået på långa, korta och liggande hårstrån

  Rakar skonsamt utan att rycka i hårstrået på långa, korta och liggande hårstrån

  Vårt bladsystem GentlePrecision är konstruerat för att varje hårstrå ska läggas i optimalt snittläge, så att bladet skär precist på långa, korta och liggande hårstrån utan att komma i direktkontakt med huden.

 • Skärbladet lyfter upp och skär hårstrået under hudytan

  Skärbladet lyfter upp och skär hårstrået under hudytan

  Närmare rakning med dubbelbladet Super Lift & Cut Action. Det första bladet lyfter hårstrået, och det andra skär av det vilket gör att du får en optimalt nära rakning.

 • Intuitiv display gör funktionerna enkla att använda

  Intuitiv display gör funktionerna enkla att använda

  Displayen har en batteriindikator med en nivå, en rengöringsindikator, en indikator för låg batterinivå, en indikator för byte av rakhuvud och en indikator för reslås.

 • Våtrakning i duschen eller med rakskum

  Våtrakning i duschen eller med rakskum

  Välj hur du vill raka dig. Med AquaTec Wet&Dry kan du välja hur du vill raka dig - en snabb men behaglig torrakning eller en skonsam våtrakning med rakgel eller raklödder – du kan till och med använda den i duschen.

 • Precisionstrimmer för mustasch och polisonger

  Precisionstrimmer för mustasch och polisonger

  Klicka fast vår precisionstrimmer för att trimma mustaschen eller polisongerna. Den utformad för att vara hudvänlig, och ger dig en perfekt välvårdad finnish på din look.

 • 50 minuters sladdlös rakning efter en timmes laddning

  50 minuters sladdlös rakning efter en timmes laddning

  Det energieffektiva och kraftfulla litiumjonbatterisystemet ger dig två smidiga alternativ: ladda batteriet i en timme för upp till 50 minuters rakningstid eller snabbladda för en rakning. Alla rakapparater i 7000-serien fungerar endast i sladdlöst läge för att garantera säkerheten i våtutrymmen.

 • Med två års garanti

  Med två års garanti

  Den här rakapparaten från Philips kommer med två års garanti. Våra rakapparater i 7000-serien har konstruerats för prestanda och hållbarhet.

 • Rakapparaten kan sköljas under kranen

  Rakapparaten kan sköljas under kranen

  Öppna bara rakhuvudet och skölj det noggrant under rinnande vatten.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris
 • Philips främsta på känslig hud – jämfört med andra Philips-rakapparater
 • Minskar friktionen för 90 % av alla män som testat – jämfört med tidigare modellen från Philips som testades i Nederländerna under 2014

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av